Tanınmayan biri mi? 😱 Payitaht, Rüya, Adı Mutluluk, Maria ile Mustafa, İkimizin Sırrı başta olmak üzere bir çok projede yer aldı, sen tanıyamamışsın.Öff gene mi tanımayan biri. Kendisinin oynadığı yapımları izlemedim umarım iyi bir oyuncudur
Tanınmayan biri mi? 😱 Payitaht, Rüya, Adı Mutluluk, Maria ile Mustafa, İkimizin Sırrı başta olmak üzere bir çok projede yer aldı, sen tanıyamamışsın.Öff gene mi tanımayan biri. Kendisinin oynadığı yapımları izlemedim umarım iyi bir oyuncudur
Dedi 4 sezon izleyen kankacığımAman boşa vakit kaybı.
Adı Mutluluk eh işte fena değil. Diğerleri kayda değer bir dizi değilTanınmayan biri mi? 😱 Payitaht, Rüya, Adı Mutluluk, Maria ile Mustafa, İkimizin Sırrı başta olmak üzere bir çok projede yer aldı, sen tanıyamamışsın.
Ender ve Çağatay ile birlikte olacak sanırım.Sevindim katılmasına bakalım neler yapacak
Olur mu kiEnder ve Çağatay ile birlikte olacak sanırım.
Yasak Elma'nın en çok evlenen rekorunu kırdıYıldız on yeni kocası hayırlı olsunböylece yıldız ak saçlı haliti geçiyor
Sami Önder'in oğlu sonuçta.Olur mu ki
Birsen'in haberini okumamıştım süperSami Önder'in oğlu sonuçta.Ayrıca, Birsen Altuntaş haberinde "Ekin, Ender ve Çağatay’dan teklif alacak." demiş.
Yoo aralıklı aralıklı izlemiştim.Dedi 4 sezon izleyen kankacığım
------
Adı Mutluluk eh işte fena değil. Diğerleri kayda değer bir dizi değil
Ben hep izledin sanıyordum 😱Yoo aralıklı aralıklı izlemiştim.
İlk sezon sanırım fulldü, 2. sezondan da bayağı izledim. 3 den de izledim yine iyi kötü ya.Ben hep izledin sanıyordum 😱
Galiba öyle merakla bekliyorum gelişini en son İkimizin sırrında izlemiştin emreEnder ve Çağatay ile birlikte olacak sanırım.
Evet, orada Alp'in başına belalar açıyordu ama son bölümde iyi olmuştu.Galiba öyle merakla bekliyorum gelişini en son İkimizin sırrında izlemiştin emre
Evet, orada Alp'in başına belalar açıyordu ama son bölümde iyi olmuştu.
Alp'e düşman olan adamdan kurtarmak için birlikte hareket ediyorlardı, zaman atlamasında da birlikte aile pozu veriyorlardı.Ne olmuştu son bölümde
Alp'e düşman olan adamdan kurtarmak için birlikte hareket ediyorlardı, zaman atlamasında da birlikte aile pozu veriyorlardı.
Sen Halit'in farklı versiyonu olmaya başladın.
Ne gibi?Sen Halit'in farklı versiyonu olmaya başladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?