Tanınmayan biri mi? 😱 Payitaht, Rüya, Adı Mutluluk, Maria ile Mustafa, İkimizin Sırrı başta olmak üzere bir çok projede yer aldı, sen tanıyamamışsın.Öff gene mi tanımayan biri. Kendisinin oynadığı yapımları izlemedim umarım iyi bir oyuncudur
![]()
Tanınmayan biri mi? 😱 Payitaht, Rüya, Adı Mutluluk, Maria ile Mustafa, İkimizin Sırrı başta olmak üzere bir çok projede yer aldı, sen tanıyamamışsın.Öff gene mi tanımayan biri. Kendisinin oynadığı yapımları izlemedim umarım iyi bir oyuncudur
![]()
Dedi 4 sezon izleyen kankacığımAman boşa vakit kaybı.![]()
Adı Mutluluk eh işte fena değil. Diğerleri kayda değer bir dizi değilTanınmayan biri mi? 😱 Payitaht, Rüya, Adı Mutluluk, Maria ile Mustafa, İkimizin Sırrı başta olmak üzere bir çok projede yer aldı, sen tanıyamamışsın.![]()
Ender ve Çağatay ile birlikte olacak sanırım.Sevindim katılmasına bakalım neler yapacak![]()
Olur mu kiEnder ve Çağatay ile birlikte olacak sanırım.![]()
![]()
Yasak Elma'nın en çok evlenen rekorunu kırdıYıldız on yeni kocası hayırlı olsunböylece yıldız ak saçlı haliti geçiyor
![]()
Sami Önder'in oğlu sonuçta.Olur mu ki![]()
Birsen'in haberini okumamıştım süperSami Önder'in oğlu sonuçta.Ayrıca, Birsen Altuntaş haberinde "Ekin, Ender ve Çağatay’dan teklif alacak." demiş.
![]()
Yoo aralıklı aralıklı izlemiştim.Dedi 4 sezon izleyen kankacığım
------
Adı Mutluluk eh işte fena değil. Diğerleri kayda değer bir dizi değil![]()
Ben hep izledin sanıyordum 😱Yoo aralıklı aralıklı izlemiştim.![]()
İlk sezon sanırım fulldü, 2. sezondan da bayağı izledim. 3 den de izledim yine iyi kötü ya.Ben hep izledin sanıyordum 😱
Galiba öyle merakla bekliyorum gelişini en son İkimizin sırrında izlemiştin emreEnder ve Çağatay ile birlikte olacak sanırım.![]()
![]()
Evet, orada Alp'in başına belalar açıyordu ama son bölümde iyi olmuştu.Galiba öyle merakla bekliyorum gelişini en son İkimizin sırrında izlemiştin emre![]()
Evet, orada Alp'in başına belalar açıyordu ama son bölümde iyi olmuştu.![]()
Alp'e düşman olan adamdan kurtarmak için birlikte hareket ediyorlardı, zaman atlamasında da birlikte aile pozu veriyorlardı.Ne olmuştu son bölümde![]()
Alp'e düşman olan adamdan kurtarmak için birlikte hareket ediyorlardı, zaman atlamasında da birlikte aile pozu veriyorlardı.![]()
Sen Halit'in farklı versiyonu olmaya başladın.
Ne gibi?Sen Halit'in farklı versiyonu olmaya başladın.![]()