Ceyda Ateş O Hayat Benim'de!

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,903
Puanı
205
FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim'e yeni oyuncu!

Yapımcılığını Pastel Film'in yaptığı, başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Keremcem, Oya Başar gibi isimlerin bulunduğu O Hayat Benim'e son olarak Gamsız Hayat'ta izlediğimiz Ceyda Ateş dahil oldu. Güzel oyuncu dizide Cemre karakterine hayat verecek.

O Hayat Benim her pazar 20:15'te FOX'ta!
CdlhGwnW0AATDwv.jpg:large

Son düzenleme:
Çok yanlış bir tercih gibi görünse de şuan için tutan bir dizide rol alması isabet aslında :)

Yılanların Öcü'nden sonra 2 dizide daha yer aldı yalnız. Son dizisi de Gamsız Hayat'tı. @yiğit_00 :)

Bence Ceyda hata yaptı böyle bir diziye dahil olarak. En azından farklı tutmuş dizilerden birine dahil olabilirdi. O hayat, hayat değil. :X

@yigit_00 Son olarak Gamsız Hayat'ta oynamıştı, Yılanların Öcü değil. :X

Yılanların Öcü'nden sonra 2 dizide daha yer aldı yalnız. Son dizisi de Gamsız Hayat'tı. @yiğit_00 :)

Bence Ceyda hata yaptı böyle bir diziye dahil olarak. En azından farklı tutmuş dizilerden birine dahil olabilirdi. O hayat, hayat değil. :X

Aynı şeyi bende dedim şimdi. :D

Ya haklısın. Vikipedi'de Yılanların Öcü yazdığı için emin olamamıştım. Konu düzeltildi. :)

@yigit_00 Son olarak Gamsız Hayat'ta oynamıştı, Yılanların Öcü değil. :X

Aynı şeyi bende dedim şimdi. :D
Konu düzeltildi. :)

neyse en azından tutmuş bir işte. sezon sonuna kadar garanti ekranlarda. :D yalnız bu diziden sonra düzgün proje seçsin artık.

Öyle bir kadronun içinde tum yeteneksizliğiyle parlayacağı kesin. :)

Ceyda feriha dizisinden sonra bir türlü tutabilecek bir dizide olamadı.bakalım bu dizide nasıl olacak:)

yine 2 role geldi

yillanlarin ocundede 2 roldeydi dizi biraz tutmustu keske cikmasaydi neyse basarilar en son gamsiz hayatta izlemistim Ceydayi