(Unuttu)Tamam, unutmazsam yarına kadar sıvacılık işine girişirim.
(Unuttu)Tamam, unutmazsam yarına kadar sıvacılık işine girişirim.
Bu hafta ilk 5e gireceksin enler listesindeKendi kendime soru sorarak tarihe geçmek istedim.
Buralar kalabalık ama seni her türlü ağırlarım biliyorsun...Böyle bir adamlık olabilir mi ya, geliyorum...
Bu hafta ilk 5e gireceksin enler listesinde
Sahi nezaman gelecek konu?
Buralar kalabalık ama seni her türlü ağırlarım biliyorsun...
Konular.Ne konusu Dosi hanım?
Konular.
Enler listesi
Haklısın benim pek inanılacak bir tarafım yok, çok hain bir insanım sonuçta... O yüzden yapmamam daha mantıklı gibi şu aşamada... Ya da maksat hainlik olsun diyip yapabilirim de...Oğlum yapma lan... Yapma... Neden biliyor musun? Çünkü inanırım...
350 'den aşağı olmadığı sürece sıkıntı yok600 mesaj artık garanti gibi bir şey zaten
Haklısın benim pek inanılacak bir tarafım yok, çok hain bir insanım sonuçta... O yüzden yapmamam daha mantıklı gibi şu aşamada... Ya da maksat hainlik olsun diyip yapabilirim de...
Bir de 1 hafta ara verecez ya özleriz o arada350 'den aşağı olmadığı sürece sıkıntı yok
Onlar gönüllerinden geçeni söylüyordur. İnanma boşver, reisim gidemeez (gitti)
Yoğunlaşacak başka mekanlar buluruz Diss Savaşları konumda çoşarızBir de 1 hafta ara verecez ya özleriz o arada
Nisa'ya zehirli oku atacak kişi
Olum her yeri kazdık, yerin 8 10 metre aşağısına indik... Yani çok da güvenli değil bence buralar... Her gün beton dökmeye de geliyor beton mikserleri, beton pompaları falan... Kendini bir anda Babil'deki İrfan hoca gibi bulabilirsin, aman diyeyim...Ya her tarafın hainlik olsa ne olur. Baskına gelsem ne yapabilirsin ki... Çimento mu dökeceksin sanki üstüme.