İlkay Gündoğan = DarkLegenD demişsin resmen. 🤭😉☺🥰
Tüm tercihlerimin bir alt metni var, kendinle alakalı olanı hemen yakalamışsın. Sahada da benzer bir performans bekliyoruz senden.
İlkay Gündoğan = DarkLegenD demişsin resmen. 🤭😉☺🥰
Sağ kanattaki takım arkadaşım ile anlaşmazlıklar yaşayabilirim, şimdiden belirteyim.Tüm tercihlerimin bir alt metni var, kendinle alakalı olanı hemen yakalamışsın. Sahada da benzer bir performans bekliyoruz senden.
Ekli dosyayı görüntüle 89088
@Maskeli Fedai'yi defansa koymak çok riskli hareket olmuş. Maçın ortasında rakip tarafa transfer olma ihtimali çok yüksek.
Sağ kanattaki takım arkadaşım ile anlaşmazlıklar yaşayabilirim, şimdiden belirteyim.
Problemin alasını yaşarız... Çünkü antrenman sırasında beni sakatlamaya çalışmıştı...Maç içerisinde full konsantrasyon olacağız, iletişim problemi falan kalmaz o ortamda... Ruhumuzu, benliğimizi, her şeyimizi ortaya koyacağız...
Canım @Sherlock beyciğim, @DarkLegenD ile Barça nın meşhur ikilisi xavi iniesta gibi oluruz.😍@Tolstoyevski forum üyelerinden bir ilk 11 yapmamı istemişti, onu da bırakıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 89080
- Kalecimiz @Araf, ağzı iyi laf yapacağından ötürü rakip takımın forvet oyuncularını rahatlıkla oyalayabilir ve gol yememizi önler.
- Defans hattımız @Sherlock, @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @Bully... Bu ekip birbirine düşmediği sürece SİNERJİ ile alt edemeyecekleri hücum hattı yok...
- Orta saha @12.Adam ve @DarkLegenD, kendilerinin taktik dehalarına güvendim. Futboldan anlamaları orta sahadan doğru oyun kurmamızı sağlayacak.
- 10 numara adaşım @MEnes, kendisi halı sahada hep 10 numara oynar. Ayrıca kendisini buraya koymasam maç içinde olay çıkarırdı, sonra uğraş dur...
- Sol kanat @xdragxx, sağ kanat @Dosi ve forvette ise @Tolstoyevski... Bu üçlü birbirleri ile çok iyi anlaşıyor, bu yüzden gol yollarında bize avantaj sağlayacaklar. Ayrıca @Tolstoyevski Alman disiplini ile harmanlanmış bir kişilik, ne görev verilirse yapar...
- Teknik direktörümüz ise hocaların hocası @bazinga... Kendisini hem Fenerbahçe, hem de sarayın takımı Crystal Palace ile kanıtladı, taktik zekasına ve hocalığına güveniyorum.
- Bir de asistan menajer, yardımcı antrenör olarak @The_Erinch abiyi aldım. Kendisi bizim akıl hocamız olacak, engin tecrübelerini takıma aktaracak.
- Son olarak tribün liderimiz: @alperuz... Kendisi "kaos reis" sıfatıyla tribünlere gerekli isimleri seçecek ve davet edecektir, hiç karışmıyorum o işe. Her maç sınırsız çekirdek dağıtımı da yapacağız tabii ki.
Tribüne Aycanı getireceğim.... Maskemlimmmm diye tempo tuttu mu tamamdır bu işSize güveniyorum abi, Hainli Fedai'nin bize hainlik yapmamasını sağlayacağınızdan şüphem yok.
@Araf uzun uzun konuşur, o arada biz maçı kazanırız zaten kaşla göz arasında.
"Gündoğan-Silva/Fernandinho/KDB ikilisi gibi oluruz." demek istedin galiba. 😡🤬Canım @Sherlock beyciğim, @DarkLegenD ile Barça nın meşhur ikilisi xavi iniesta gibi oluruz.😍
@Tolstoyevski forum üyelerinden bir ilk 11 yapmamı istemişti, onu da bırakıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 89080
- Kalecimiz @Araf, ağzı iyi laf yapacağından ötürü rakip takımın forvet oyuncularını rahatlıkla oyalayabilir ve gol yememizi önler.
- Defans hattımız @Sherlock, @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @Bully... Bu ekip birbirine düşmediği sürece SİNERJİ ile alt edemeyecekleri hücum hattı yok...
- Orta saha @12.Adam ve @DarkLegenD, kendilerinin taktik dehalarına güvendim. Futboldan anlamaları orta sahadan doğru oyun kurmamızı sağlayacak.
- 10 numara adaşım @MEnes, kendisi halı sahada hep 10 numara oynar. Ayrıca kendisini buraya koymasam maç içinde olay çıkarırdı, sonra uğraş dur...
- Sol kanat @xdragxx, sağ kanat @Dosi ve forvette ise @Tolstoyevski... Bu üçlü birbirleri ile çok iyi anlaşıyor, bu yüzden gol yollarında bize avantaj sağlayacaklar. Ayrıca @Tolstoyevski Alman disiplini ile harmanlanmış bir kişilik, ne görev verilirse yapar...
- Teknik direktörümüz ise hocaların hocası @bazinga... Kendisini hem Fenerbahçe, hem de sarayın takımı Crystal Palace ile kanıtladı, taktik zekasına ve hocalığına güveniyorum.
- Bir de asistan menajer, yardımcı antrenör olarak @The_Erinch abiyi aldım. Kendisi bizim akıl hocamız olacak, engin tecrübelerini takıma aktaracak.
- Son olarak tribün liderimiz: @alperuz... Kendisi "kaos reis" sıfatıyla tribünlere gerekli isimleri seçecek ve davet edecektir, hiç karışmıyorum o işe. Her maç sınırsız çekirdek dağıtımı da yapacağız tabii ki.
Maç içerisinde hainlik yapma fikri kulağa fena gelmiyor@Maskeli Fedai'yi defansa koymak çok riskli hareket olmuş. Maçın ortasında rakip tarafa transfer olma ihtimali çok yüksek.
"Gündoğan-Silva/Fernandinho/KDB ikilisi gibi oluruz." demek istedin galiba. 😡🤬
Sizİn dediğiniz gibi olsun.Benim için sorun olmaz."Gündoğan-Silva/Fernandinho/KDB ikilisi gibi oluruz." demek istedin galiba. 😡🤬
Biz tribünleri karıştırırız siz hiç merak etmeyin.Harikaaa.. çok doğru tercih ...sana güveniyoruzzz kaosların prensi..tribün sana emanetbirde yanına @xemrexxx verdik mi tamamdır
Tek kelimeyle kusursuz bir tercih olmuş, tebrik ediyorum.Ahahaha.Alper beyciğim muazzam bir tercih yapmamış mıyım...
Ya bu adama kızılmıyor da be kardeşim. Kütük dostumla kendisine azıcık bozulduk diye hemen bize şiir yazmış adam. Şu sıvaya, ardından gelen muhteşem şiire bak. Muazzam muazzam. Değil mi canım yoldaşımCanım yoldaşlarım.
İlk hangi konuda, kimlerle sohbet ettin diye sorulmuş. İçerde'nin konusu vardı o dönem, dizi hakkında boş beleş konuşurdum. O yüzden onu söyledim... Yoksa siz benim bir tanecik, en kıymetli, en değerli can yoldaşlarımsınız... Bu üçlü çok güçlü, unuttunuz mu...
Size kendimi affettirmek adına şiir yazdım, ilham geldi...
Yalnız sen değilsin hainlik yapan...
Çoktandır bende de var türlü türlü hainlikler yoldaş...
Dünyada sizler gibi kibar beyefendiler kaldı mı...
Çoktandır sen gibi kibarını görmedim yoldaş...
Nicesi var maskesini takmayan, fedai olmayan...
Sen gibi yiğidi kalmadı be yoldaş...
Anılar hayaller, baktığım her yerde kutlu kutlu Utku'lar...
Çoktandır ben de yad ederim ederim geçmişi yoldaş...
Sinerjinin elinden çektik çok...
Az mı paramparça olduk beraber be yoldaş...
Sizden başka aklı selim sıva yapabilen yok...
Çoktandır denk gelmedim sen gibi mala vurana be yoldaş...
Derler bu sevda, bu dostluk bitmez mahşerde bile...
Gönülden silinmez kıyamet kopsa bile...
Forum sizsiz gülü olmayan bir diken, Cornetto'sunu kaybetmiş bir Yalın gibi...
Sakın ha beni ayrı koyma can yoldaş, canan yoldaş...
Hemencecik gönlümüzü aldı kendisiYa bu adama kızılmıyor da be kardeşim. Kütük dostumla kendisine azıcık bozulduk diye hemen bize şiir yazmış adam. Şu sıvaya, ardından gelen muhteşem şiire bak. Muazzam muazzam. Değil mi canım yoldaşım@Maskeli Fedai
Ya bu adama kızılmıyor da be kardeşim. Kütük dostumla kendisine azıcık bozulduk diye hemen bize şiir yazmış adam. Şu sıvaya, ardından gelen muhteşem şiire bak. Muazzam muazzam. Değil mi canım yoldaşım@Maskeli Fedai
Kutlayalım ozamanHemencecik gönlümüzü aldı kendisi
Enesden önce büyük parçayı almam lazım
O gelmeden biter gibiEnesden önce büyük parçayı almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?