Kesinlikle, sen kadrolu elemamsın. Aslında kanalda pay verme gibi bir fikrim vardı eskiden. İyice dartayım. 2 gündür aç gözlülük yapıp sinir ettin beni
Konuk ben de bilmiyorumseni ayarladım tek
Cevapsız Sorular: All Star ne zaman yapacağız?
Kesinlikle, sen kadrolu elemamsın. Aslında kanalda pay verme gibi bir fikrim vardı eskiden. İyice dartayım. 2 gündür aç gözlülük yapıp sinir ettin beni
Konuk ben de bilmiyorumseni ayarladım tek
Sanmıyorum Menes'in de her konuda bilgi sahibiyim diyeceğini
Kimi istersiniz all star'aCevapsız Sorular: All Star ne zaman yapacağız?@xdragxx
O nasıl oluyormuş?Cevapsız Sorular: All Star ne zaman yapacağız?@xdragxx
Hocam öyleyse şimdiye çoktan zengin olması lazımdıHocam bu adam tam bir ruh hastası, zamanda ileri geri gidebildiğini falan iddia ediyor... @MEnes
Kimi istersiniz all star'a
Hocam öyleyse şimdiye çoktan zengin olması lazımdı
Aynen öyle en azından kendimi biliyorum, bilmeyenler düşünsün be adaşım...İnsanın kendini bilmesi de güzel şey adaşım, en azından böyle ruh hastası bir kişilik olmadığını saklamıyorsun...
Yaaaniiii şimdi şöyle bir şey var... Tek bildiğim şey hiç bir şey bilmediğim ama her şeyi bildiğimdir...Sanmıyorum Menes'in de her konuda bilgi sahibiyim diyeceğini
Zaten geleceği görüyorum kardeşim bunu biliyorsun sen de, ne iddiasından bahsediyorsun...Hocam bu adam tam bir ruh hastası, zamanda ileri geri gidebildiğini falan iddia ediyor... @MEnes
Yok boluuum bende para olsa gecenin bu vakti burada ne işim olurdu...Hocam tam bir para babası zaten, şimdi şey yazıyordur... “Zengin olmadığımı kim söyledi ki...”@MEnes
Come to videosu bile attık hocam bakalım@bazinga katılırsa olay olur hocam, ülke genelinde büyük bir infial yaratır bu durum...
Dedimya, sorgu odasında cevap vermedi banaTamam işte katılırsa mecbur yapacak
Peki soru Enes hocamZamanda ileriye gitme şansın var yapacağın 3 şey? @Sherlock
EvetGittikten sonra dönebiliyor muyum hocam günümüze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?