Defansa bak.Ekli dosyayı görüntüle 87768
@Dosi kafa karışıklığı olmaması için sahaya dizildik.
@Araf - @MEnes - @Maskeli Fedai - @MasacRE - @Bully - @Sherlock - @emreemreu - @Turkuazz @Tolstoyevski - @xdragxx - @Dosi (Teknik Direktör: @bazinga)
Defansa bak.Ekli dosyayı görüntüle 87768
@Araf - @MEnes - @Maskeli Fedai - @MasacRE - @Bully - @Sherlock - @emreemreu - @Turkuazz @Tolstoyevski - @xdragxx - @Dosi (Teknik Direktör: @bazinga)
Ekli dosyayı görüntüle 87768
Yalnız avatarlar, özellikle de hücum bölgesindeki oyuncuların avatarları hayattan bezmiş imajı veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 87768
Benim sağ bek olduğum bir kadroyu asla ve kat a kabul etmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 87768
Yalnız avatarlar, özellikle de hücum bölgesindeki oyuncuların avatarları hayattan bezmiş imajı veriyor.
Benim sağ bek olduğum bir kadroyu asla ve kat a kabul etmiyorum.Futbolun doğasına aykırı bir şey bu...
Premier Lig'de Liverpool'un rekorunu kıracak kadro bu...
(Averaj takımı olundu.)
Vay 😍😍😍😍Ekli dosyayı görüntüle 87769
Üçümüz de hüzünlü çıkmışız sahiden, senin avatarında da hüzün var.Vay 😍😍😍😍
Harika kadro
@xdragxx ve @Tolstoyevski avatarları birbirine dönük. Çok iyi
Eline sağlık ortağım
O bir taktik sadeceÜçümüz de hüzünlü çıkmışız sahiden, senin avatarında da hüzün var.
@xdragxx ortalıyor, ben kafayla ayağına indiriyorum topu ve sen voleyle....O bir taktik sadecehiç beklenmedik anda gol atacağız
Kilit isim benim@xdragxx ortalıyor, ben kafayla ayağına indiriyorum topu ve sen voleyle....
Ne zaman olmadın ki..Kilit isim benim
O bir taktik sadecehiç beklenmedik anda gol atacağız
@xdragxx ortalıyor, ben kafayla ayağına indiriyorum topu ve sen voleyle....
Vay 😍😍😍😍
Harika kadro
@xdragxx ve @Tolstoyevski avatarları birbirine dönük. Çok iyi
Eline sağlık ortağım
Ne puanı?Benim de puanım yetmiyor, uzaktan sessizce izliyorum...
Sonradan jeton düştüDün geceki hainliğinizi ne çabuk unuttun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?