Ben bana dedin sanmıştımSeni demedim. MEnes'te burun kıvırdı
Ben bana dedin sanmıştımSeni demedim. MEnes'te burun kıvırdı
Açılması an meselesidir de bu konu canlandı yine
Nihayet beğenen biri dahaBazen konuşmadan anlaşabilmek kimyasal uyumu gerekir bakımdan son derece doğru bir tercih olmuş...
Olsun böylece 900 mesajı geçmiş oldu.Açılması an meselesidir de bu konu canlandı yine
OSM'de en çok ilgiyi defansa verdim hep. O kadar mı kötü 😱Eee koskoca EGONES'i defans yaptın, burun kıvırmasını beklemen gerekirdi...
Bence at gibi koşar, Messi de favori futbolcusu, santrafor yap adamı @Dosi.Hücumda her bölgede oynarım gerçek hayatta, gitmiş beni defansa yazmış hahahahaha...Hatta bi ara halı sahaya gittiğim dönemler ile ilgili muhabbetimiz de olmuştu ama mevki konuşuldu mu hatırlamıyorum tabi...
Ben 3 gün çok yoğundum.1200e kadar yolu vardı yoksaOlsun böylece 900 mesajı geçmiş oldu.
Zaten hiç alakam yokturSeni futbol ile hiç bağdaştıramadımsen spiker olup maçı yorumlarsın
OSM'de en çok ilgiyi defansa verdim hep. O kadar mı kötü 😱
Yoldaşım gereken tespiti yapmış görüldüğü üzere... Evet at gibi koşarım, hızıma zor yetişilir...Bence at gibi koşar, Messi de favori futbolcusu, santrafor yap adamı @Dosi.
Sen git diğerini aç. Burada sohbet bitmezEveeeet güzel 1 hafta oldu katkı veren herkese teşekkürler başta Zeynep olmak üzereYeni arkadaşı daha fazla bekletmeyelim @Dosi diyeceğin son bir şey var mı?
Kendinizi biraz da yeni konuğa saklayınSen git diğerini aç. Burada sohbet bitmezsonra ederim son sözümü
İyi iyi, sayemde motive oldunYoldaşım gereken tespiti yapmış görüldüğü üzere... Evet at gibi koşarım, hızıma zor yetişilir...Yorulmak desen onu da bilmem.Bu akşam da maçım var zaten, çok canım çekti yardıracağım... Zey'e inat rakibi yok edeceğim...
Benim çenem orayıda idare eder merak etmeKendinizi biraz da yeni konuğa saklayın
2 maçtır kazanamıyorum, (1 M 1 B) o yüzden bu maçta ayrı bir hırsla oynayacağım...İyi iyi, sayemde motive oldundetayları anlatırsın. Umarım yenilmezsin
Hadi inşallah2 maçtır kazanamıyorum, (1 M 1 B) o yüzden bu maçta ayrı bir hırsla oynayacağım...Zaten motiveydim senin sayende iyice motive oldum...
İnşallah alacağız... Rakip de sağlam ama bilmiyorum, benim iyi oynamam etkili olacaktır...Hadi inşallah
Oraya 1 G alalım
Herkese çok teşekkür ederim. En başta sana 🤗Eveeeet güzel 1 hafta oldu katkı veren herkese teşekkürler başta Zeynep olmak üzereYeni arkadaşı daha fazla bekletmeyelim @Dosi diyeceğin son bir şey var mı?
Canım yoldaşım@MasacRE yoldaşım goygoy ve sıva kültürünün temel taşıdır, onu dışarı atamayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?