Son dakika adamı @Araf sormuş olmasın bunu?Dosi son dakikada özelden 2 soru geldi en son bunu cevaplarsın
İşlerini genelde son dakikalarda mı halledersin yoksa planlı ve programlı şekilde mi?
Forumdakilerden bir ilk 11 yapacaksın (kız/erkek herkesi alabilirsin) ve bir tane de teknik direktör belirleyeceksin (kendin ya teknik direktör olabilirsin ya da sahada oyuncu) hangi dizilişle oynarsın, hangi mevkiye kimi yerleştirirsin ve neden
örn: forvette xdragxx olur, çünkü...
@Dosi
Cık yanlış kaldı 2 tane hakkınSon dakika adamı @Araf sormuş olmasın bunu?
Matematiğinin iyi olmasına şaşırdım bir de dilleri çabuk öğrenmene@xdragxx şaşırdığın yorumlara sebebinide yaz aşk cevabınada şaşırdın
2 isim vermek yok 😡😡
Matematiğim zayıfmı görünüyorum? Benim rakamlara takıklığım var misal enler listeslnde çok analizlerin olmuşturMatematiğinin iyi olmasına şaşırdım bir de dilleri çabuk öğrenmene
Aşkın olmadığını düşündüğüne şaşırdım zaten onda neye şaşırdığım barizdi
İşte 3 hakkımı kullanıyorum2 isim vermek yok 😡😡
Doru cevap Şerloktuİşte 3 hakkımı kullanıyorum
Önce MEnes o da değilse Sherlock
Zayıf değil Türkçe öğretmenlerinin genelde matematiği ortalama ya da ortalama altı olur bu sebeple matematiğinin en iyi ders seviyesinde olmasına şaşırdımMatematiğim zayıfmı görünüyorum? Benim rakamlara takıklığım var misal enler listeslnde çok analizlerin olmuştur
Ezberim ve hafızam iyi olduğu için dil çabuk öğrenmekteyim.
Planlı bir şekilde halederim herzaman ama dersleri dersek genelde son dakika. Stresli zamanda bile verimli olduğum oluyorDosi son dakikada özelden 2 soru geldi en son bunu cevaplarsın
İşlerini genelde son dakikalarda mı halledersin yoksa planlı ve programlı şekilde mi?
Forumdakilerden bir ilk 11 yapacaksın (kız/erkek herkesi alabilirsin) ve bir tane de teknik direktör belirleyeceksin (kendin ya teknik direktör olabilirsin ya da sahada oyuncu) hangi dizilişle oynarsın, hangi mevkiye kimi yerleştirirsin ve neden
örn: forvette xdragxx olur, çünkü...
@Dosi
Ben sahte Türkçe öğretmeniyimZayıf değil Türkçe öğretmenlerinin genelde matematiği ortalama ya da ortalama altı olur bu sebeple matematiğinin en iyi ders seviyesinde olmasına şaşırdım
Hep ertleye erteleye o zamana kalmış işte, aklıma gelenleri sormuş bulundumNiye bu kadar bekledin
Friends karakterlerini sevmene göre sıralar mısın?
Joey en baştaki. Diğerleri aynı sıralamada
Türkiye’ye yakın zamanda gelmeyi düşünüyor musun?
Korona olmasaydı şuan oradaydım
geçen haftaydı uçak ama iptal oldu. Seneye kaldı umutlar
Simitin yanında ayranı mı, yoksa çayı mı tercih edersin?
Yazın Ayran
kışın çay
Burçlara inanır mısın?
Hayır
Okul döneminde en iyi olduğun ders neydi?
Matematik. Yeni bir dil okurkende iyiyim. Almancayı çok çabuk öğrenmiştim. Praktik yapmaya yapmaya baya gitti :S
Tamam sıralayacağım. Gece gece yazmak uzun geldiHep ertleye erteleye o zamana kalmış işte, aklıma gelenleri sormuş bulundum
Ya hayır bunu kabul etmiyorum, zaten en sevdiğin karakterin Joey olduğunu biliyordum. Diğerlerini merak ediyorum.
Korona herkesin planlarını bozdu maalesef, bu yılı hep nefretle hatırlayacağım.
Sonunda itiraf ettin. Daha sorabilir miyiz.Tamam sıralayacağım. Gece gece yazmak uzun geldi
Ben de Phoebeciyim, genel de insanlar ya hiç sevmiyorlar ya da çok seviyorlar. Deneyimlerime dayanarak bu sonuca vardım. Benim favorim Chandler, Phoebe ile yarışırlar ama@dreamy işte sıralama Joey'den Ross'a
Buldum uygun foto Ross ile Rachel değişebilir yada Ross 4. Olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 87741
Aynen öyle Güzel bir hafta oldu uzun zaman bu 43 sayfa geçilmez belki de hiç geçilmez yeni haftada görüşmek üzere
Cevapsız Sorular olarak olaya bak. Sorgu odası başkaydı.Aynen öyle Güzel bir hafta oldu uzun zaman bu 43 sayfa geçilmez belki de hiç geçilmez yeni haftada görüşmek üzere