eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Yönetime hakeden foruma katkı veren isimleri alırdım ve sık sık denetleme işi yapardım.

Kuralları baştan aşağı değiştirirdim forumda.

Kullanılmayan bölümleri silerdim ve kaliteyi daha da arttıracak adımlar atardım
Hangi kuralları değiştirirdin aklına ilk gelenleri söyleyebilirsin ve kullanılmayan bölüm diyince ilk aklına gelen bölüm hangisi mesela :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
En unutamadığın rüya nasıldı?

Seni stres yaptıran şeyler genel olarak nedir?

Kıskançlık hakkında düşüncen nedir?

Denizde yüzmek mi havuzda yüzmek mi?

Aldatmak affedilebilir mi?
Hangi kuralları değiştirirdin aklına ilk gelenleri söyleyebilirsin ve kullanılmayan bölüm diyince ilk aklına gelen bölüm hangisi mesela :A
Sonra cevaplarım. Bugün ve yarın ve öbürgün biraz yoğun olacağım günler oyüzden son 2 günün aktifliği olmaya bilir bende ama ara ara gelip giderim.

En unutamadığın rüya nasıldı?

Seni stres yaptıran şeyler genel olarak nedir?

Kıskançlık hakkında düşüncen nedir?

Denizde yüzmek mi havuzda yüzmek mi?

Aldatmak affedilebilir mi?
Küçüklüğümden kalma bir rüyam var. Uçurumun dibindeyim , çaresiz ve hüzünlüyüm. Birisi bana elini uzatıyor ve sarılıyor. İnanılmaz bir güven hissi oluşuyor bende. Beni etkilemişti o. Her bir sıkıntım olduğunda o rüya gelir aklıma ve her sıkıntının bir umut olduğunu düşünüp kötü düşüncelerden uzaklaşırım.

Zamanla yarışırken yapılan şeyler.

Klasik olcak ama dozunda olmalı

Havuz

Affedilmemeli

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Ya misal benim bildiğim çaylak üyeler konu açmıyordu ama açanlar var. Konu açmama ayarı yapabilirdim.
Favori üye olunması için belli bir zaman üye olunmuş ve yazılmış belli bir mesaj sayısı olmalı. Atıyorum 3 ay ve 1000 mesaj gibi.
Yönetimdekilerinde sorumluluğunu aldığı bölümde ayda az 10 konu açma kuralı olmalı. Gerekli kriterler koyardım. Uyulmayanları çıkarıp yenilere şans verirdim.

Bu biraz katı olacak ama favori üyelerinde sadece belli başlı bölümlerde konu açma izni verebilirim. Konu açmak istiyorum diyenlere misal editör rütbesi ama böyle kesin bir rütbeyi sadece konu açacak favori üyelere verilecekse diğer favori üyelerin konu açma yetkisini kapattırdım. Şuan öyle bir şey yok. Misal şuan 2 tane tek editör var ama misal benimde senelerdir her bölümde açtığım konular var. Şimdi baktım 1600 küsür konu açmışım forumda.

Bölüm olarakta misal Ünlü resimler kısmında bir genel konu ayarlabıp oradan paylaşılabilir. O bölümü pek gerekli görmüyorum. Eski konular var tek mesaj yok artı hiç bir fonlroyonu olmayan o konuları silerdim.

Ozan bizim bir sürü emek harcamış konularomozo sildi (istemeden)onlar yerine ilk dönenlerden kalma şarkı sözü paylaşılan konular var o ve o tarz konular silinebilirdş

Müzik bölümünde de değişikliklere giderdim. Aklıma gelen bunlar.
Ha bir de
Bir konu açardım. Şu anket değerlendirme kısmı gibi birşey ve üyeler görüşlerini bildirebilir.

Kısacası kaliteyi arttırma için adımlar atardım.

• Beğendim
Reactions: xdragxx