Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Peki nasıl ölmek isterdin?zamananı :S
Peki nasıl ölmek isterdin?zamananı :S
Ani ölüm olabilir. Uykudayken :SPeki nasıl ölmek isterdin?
Yönetime hakeden foruma katkı veren isimleri alırdım ve sık sık denetleme işi yapardım.Forumda admin olsaydın yapacağın 3 şey @Dosi
Hangi kuralları değiştirirdin aklına ilk gelenleri söyleyebilirsin ve kullanılmayan bölüm diyince ilk aklına gelen bölüm hangisi meselaYönetime hakeden foruma katkı veren isimleri alırdım ve sık sık denetleme işi yapardım.
Kuralları baştan aşağı değiştirirdim forumda.
Kullanılmayan bölümleri silerdim ve kaliteyi daha da arttıracak adımlar atardım
En unutamadığın rüya nasıldı?
Seni stres yaptıran şeyler genel olarak nedir?
Kıskançlık hakkında düşüncen nedir?
Denizde yüzmek mi havuzda yüzmek mi?
Aldatmak affedilebilir mi?
Sonra cevaplarım. Bugün ve yarın ve öbürgün biraz yoğun olacağım günler oyüzden son 2 günün aktifliği olmaya bilir bende ama ara ara gelip giderim.Hangi kuralları değiştirirdin aklına ilk gelenleri söyleyebilirsin ve kullanılmayan bölüm diyince ilk aklına gelen bölüm hangisi mesela
Küçüklüğümden kalma bir rüyam var. Uçurumun dibindeyim , çaresiz ve hüzünlüyüm. Birisi bana elini uzatıyor ve sarılıyor. İnanılmaz bir güven hissi oluşuyor bende. Beni etkilemişti o. Her bir sıkıntım olduğunda o rüya gelir aklıma ve her sıkıntının bir umut olduğunu düşünüp kötü düşüncelerden uzaklaşırım.En unutamadığın rüya nasıldı?
Seni stres yaptıran şeyler genel olarak nedir?
Kıskançlık hakkında düşüncen nedir?
Denizde yüzmek mi havuzda yüzmek mi?
Aldatmak affedilebilir mi?
Ya misal benim bildiğim çaylak üyeler konu açmıyordu ama açanlar var. Konu açmama ayarı yapabilirdim.Hangi kuralları değiştirirdin aklına ilk gelenleri söyleyebilirsin ve kullanılmayan bölüm diyince ilk aklına gelen bölüm hangisi mesela
Aslında bu sorular evet hayır soruları değil ama sen öyle cevaplıyorsunEvet oldu.
Detay istemezsin umarım
Ya o an birden aklıma gelmiyor o yüzden :SAslında bu sorular evet hayır soruları değil ama sen öyle cevaplıyorsun
Pişman oluyor musun peki?Ya o an birden aklıma gelmiyor o yüzden :S
Çok kez huzur bozulmasın diye sessiz kaldığım oluyor. İş yerinde ve akrabalar ile
Konu pazar 00.59'a kadar hortlamalıBu konu yine hortlamış.
Bazen ama kavga iyi bir şey değilPişman oluyor musun peki?
İş yerinde ne tür bir ortam oluyor da kavga edecek seviyeye geliyorsun?Bazen ama kavga iyi bir şey değil