eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Üst üste gelince evet

Ben akşam üstü orman yürüyüşü yaptım. Gizli bir mekanım var tepede. Oraya tırmanmak ve temiz hava beni yordu. Burdaki sorularla bi yorgunluk çöktü bana.
Vay be sorgu odalarında az soru geliyor diye sitem edeni gördüm de çok soru geliyor diye sitem edeni ilk defa gördüm tuhaf...

Reactions: Dosi
Vay be sorgu odalarında az soru geliyor diye sitem edeni gördüm de çok soru geliyor diye sitem edeni ilk defa gördüm tuhaf...
Ama sizde 3 bir yandan beni soru yağmuruna tuttunuz
hepsinide aksatmadan cevapladım. Millet saatler sonra cevap verirken ben hemen cevaplar verdim.
Eminim ki Arafın 3-4 katı soru cevaplamışımdır

Reactions: xdragxx
Ama sizde 3 bir yandan beni soru yağmuruna tuttunuz
hepsinide aksatmadan cevapladım. Millet saatler sonra cevap verirken ben hemen cevaplar verdim.
Eminim ki Arafın 3-4 katı soru cevaplamışımdır
Ne güzel işte sevinmen gerekirdi....

O zaman iyi soru yukardaki video gibi sinirlenip böyle bir şey olabilir mi dediğin bir anını alalım yakın zaman içinde? @Dosi Bugün pas geçip yarın da cevaplayabilirsin

O zaman iyi soru yukardaki video gibi sinirlenip böyle bir şey olabilir mi dediğin bir anını alalım yakın zaman içinde? @Dosi Bugün pas geçip yarın da cevaplayabilirsin
Bir arkadşımın ileriye dönük bir fikrimi çalmasına sinirlendim.
bir iş yeri açma planım vardı. Ben sadece işletme işine karışacaktım ve eğitimini tamamlayamayan veya dil sorunu yaşayan yabancı kadınlara iş imkanı. Arkadaşımla paylaştım fikrimi ve ortak tanıdıklarımdam kimleri düşündüğümüde anlatmıştım. Onlarla gizliden anlaşıp girişti işe. O duruma üzülmüştüm. Korona nedeniyle işleri sarpa sardı😊

İyi olmuş

Hayatında hiç yok yapmam diyip yaptığın bir şey oldu mu? @Dosi

Eeee çok özel değilse ne oldu?
Değiştim bir çok konuda.
Özel kısımlarda var ama daha basit kısımları diyeyim.
İnternet'te alışveriş yapmam derdim yaptım
İnternetten tanıştığım arkadaşlarım oldu yani görüştüm. Onu yapmam diyordum öncesinde fakat ailemin onayıyla görüştüm tabi, biri babamın arkadaşının kızı çıktı
. Hiç türk arkadaşım yoktu ve tanışınca buluştum. Bazı ilginç tecrübelerimde olmuştu

Babamdan gizli arkadaşlarla gezdiğim zamanlarda oldu

Aklıma şimdilik bunlar geldi