Mesafe kısmını çok anlamadım.Tozutmadan ve başkalarına rahatsız vermeden alkol tüketilmesi hakkında ne düşünüyorsun peki? Mesafeyse neden bu durumda?..
@xdragxx
Ben alkolün her şekline karşıyım
Hayatımda olanlar içerde uzaklaşırım. Bu net 😊
Mesafe kısmını çok anlamadım.Tozutmadan ve başkalarına rahatsız vermeden alkol tüketilmesi hakkında ne düşünüyorsun peki? Mesafeyse neden bu durumda?..
@xdragxx
Şimdi gidip dolaşacağım ormandaTelefonunu besle öyleyse şarja ihtiyacı varsa bataryayı yıpratmadan.
Orman havası iyi gelir, yerinde olsam yürüyüş bile yapardım ama bizim burada her yer beton her yer bina dip dibe.Hoş günahını almayayım deniz sahiline 10 dk yürüme mesafesindeyim aslında, sırf denizi bile yeter ama yeşillliği de arıyor insan...
Ailemden birini tam kaybedeceğiz diye korkarken hayata dönmesi.Hayatında en mutlu olduğun ilk 3 an çok özel değilse @Dosi
Favori romanım yok. Şuan gelmiyor aklıma.Hayatında en çok sevdiğin ilk 3 roman? @Dosi
Bir çok şarkı severim ve dönem dönem değişebilir ama şuan ilk aklıma gelenleri yazayım.Hayatında en çok sevdiğin ilk 3 şarkı? @Dosi
Çok var ama aklıma ilk gelenleri yazayımHayatında en çok sevdiğin ilk 3 yemek? @Dosi
Bir toplulukta Hababam Sınıfı veya bir komedi filmi izlerken.Hayatında en çok güldüğün 3 an? @Dosi
Çok var ama aklıma ilk gelenleri yazayım
Kırmızı et kavurması
Ekmek arası döner/köfte
İçli köfte
Hep @Tolstoyevski yüzündenAcıktık yine gece gece...
Benim yazı tarzım nasılAslında bariz bir şekilde yazı tarzıyla kendisini belli ediyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?