Sen benden sonra veda etmemis miydin? Öyle hatirliyorum ben.Forumu bırakma sorusunu olsa olsa benim vedamdan sonra üye olan biri sormuştur diye düşündüm
@xdragxx @The_Erinch diyorum. İlk soruyu onla bağdaştıramadım ama 2. Soru tam onluk
Sen benden sonra veda etmemis miydin? Öyle hatirliyorum ben.Forumu bırakma sorusunu olsa olsa benim vedamdan sonra üye olan biri sormuştur diye düşündüm
@xdragxx @The_Erinch diyorum. İlk soruyu onla bağdaştıramadım ama 2. Soru tam onluk
Yok, o senin dediklerin arada ara ara verdiğim aralar. 2017 yazın konu açarak gitmiştimSen benden sonra veda etmemis miydin? Öyle hatirliyorum ben.
"Planladığın şeyleri erteleme"Doğru cevap @Dosi Özelden başka bir soru daha geliyor
Başkasının yerine geçip kendine baksan ne yorum yapardın?
Arabanla yoldan ilerliyorsun birileri senin dikkatini çekti, polisi arar mısın yoksa yoluna devam mı edersin?
Soruyu kim sormuştur?"Planladığın şeyleri erteleme"
2. Soru belirsiz olmuş. Yapılan eyleme bağlı.
Yoluma devam ederdim herhalde.
Tutturana kadar @kerem diyeceğimSoruyu kim sormuştur?
Bu kez direkt doğru tahminTutturana kadar @kerem diyeceğim
Bu kadar uzun mu soruyorum dedi. Ordan tahmin yürüttümBu kez direkt doğru tahmin
Aslında bariz bir şekilde yazı tarzıyla kendisini belli ediyordu.Forumu bırakma sorusunu olsa olsa benim vedamdan sonra üye olan biri sormuştur diye düşündüm
Ay taktin bana.Tutturana kadar @kerem diyeceğim
Susma, sustukca sira sana gelecek."Planladığın şeyleri erteleme"
2. Soru belirsiz olmuş. Yapılan eyleme bağlı.
Yoluma devam ederdim herhalde.
Ama soru belirsiz. Birisi yol kenarında dans edersede dikkat çeker ne olduğunu belirtmemişsinSusma, sustukca sira sana gelecek.
Suçlu gibi görünen birisi diyeyim.Ama soru belirsiz. Birisi yol kenarında dans edersede dikkat çeker ne olduğunu belirtmemişsin
Bu da bir soruBenden soru bekliyormusun?
Sormazsam trip atarmısın? @Dosi
Suç işlediğini görürsem ararım. Düşünce yetersiz. Polisi meşgul etmekten ben ceza yerim yoksa sicilime suç işlenmesin. Yıllık temiz sicil belgesi çıkarıyoruz okullarda çalışabilmek içinSuçlu gibi görünen birisi diyeyim.
Bizim burada NSU (tanımıyorsumdur muhtemelen) propagandası yapan birileri vardı. Hiç tereddüt etmefen bizzat gidip durumu snlattım. Özellikle bu konuda çok hassasımsır.Suç işlediğini görürsem ararım. Düşünce yetersiz. Polisi meşgul etmekten ben ceza yerim yoksa sicilime suç işlenmesin. Yıllık temiz sicil belgesi çıkarıyoruz okullarda çalışabilmek için
Biz de tecavüzcüyü suç üstü yakalayıp vursan sen tutuklanıyorsunBizim burada NSU (tanımıyorsumdur muhtemelen) propagandası yapan birileri vardı. Hiç tereddüt etmefen bizzat gidip durumu snlattım. Özellikle bu konuda çok hassasımsır.
Türkiye'de de bunu yapsan kahraman sayılıyorsun. Olması gereken de bu zaten.Biz de tecavüzcüyü suç üstü yakalayıp vursan sen tutuklanıyorsun
Seneler önce öyleydi. Şimdi emin değilim
Hal böyle olunca kimse kimseye karışmıyorTürkiye'de de bunu yapsan kahraman sayılıyorsun. Olması gereken de bu zaten.