Zey TV Cevapsız Sorular-1.Bölüm Konuğu Araf

O zaman başlatıyorum şu efsane soruyu


BHND? (Kısaltması ile sorulur bu soru.
)
Eski kullanıcı adımla son gidişim vardı, o ara kanlı bıçaklı ayrılmıştık biraz. Ön yargı ile dönmüştüm ve acayip bir şekilde değiştiğini fark ettim ve şaşırdım. Benim de tabii ciddiyetimden eser yoktu. Şimdi eskisinden daha iyiyiz, yeni kullanıcı adımla iyi bir başlangıç yaptık. Esprili, genel olarak ciddiyetten uzak, samimiyete yakın birisin. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
 
Reactions: sokak sanati
@xdragxx
Etikete tıkla ve yaz cevapsız sorular
Araf
Zey TV diye
 
Reactions: xdragxx

Teşekkürler. Bu konuda soracağım soralardan sonra da umarım düşüncelerin aynı kalır.


Zaten yaşlıyım ve sen beni aşiri yoruyorsun

Hızıma yetişemiyorsun
 
Reactions: Forumdash and Araf
Neden bu kadar uzun yazıyorsun?
Genelde cümlelerimi doğaçlama kuruyorum, klavyeyi de hızlı kullanıyorum. Bu ikisi yan yana gelince uzun cümleler çıkıyor ortaya. Doğaçlama cümle kurma ve klavyeyi hızlı kullanma gibi özelliklerim olmasa, muhtemelen bu kadar uzun yazmazdım.
 
Reactions: xdragxx
Kullanıcı adını neden değiştirdin? Vadi'nin devri geçtiği için yeni mi başlangıç mı yapmak istedin bu kullanıcı adınla? Yoksa foruma yeni bir başlangıç mı yapmak istedin?

Niye araf? Kendini Arafta kalmış hissettiğin için mi? Yoksa başka bir anlamımı var?
 
Reactions: Araf
Konu çok iyi olmuş bu arada @xdragxx

ilginin bol olacağı bir konsept ve benim kanalımı tercih etmende ayrıyetten sevindirdi. Bol hitli programın olsun 🤗
 
Reactions: xdragxx
Forumda yazmayı en çok sevdiğin bölüm...
Forumda yazmayı en çok sevmediğin bölüm...

Dışınla için bir midir?

Ağlayan bir adam mısın ?

Aşılması kolay bir adammısın yoksa keskin çizgilerin,duvarların mı var?

Ne ağır ve felsefik oldu bu sorular


Ehhh benim gibi gencecik bir adamdan da böyleleri gelir

Daha sorarımda şimdilik yeter.
 
Reactions: Araf
Yeni başlangıç yapmak için değiştirdim. Bunun Kurtlar Vadisi ile alakası yok yani aslında. Araf'ı çok önceden beri biliyordum, aklımdaydı ama kullanıcı adı olarak yapmam yeni yeni mümkün oldu.

Niye Araf? Bu kullanıcı adını Mor ve Ötesi'nin şarkısı ile Araf Zamanı diye bir dizi vardı, orada geçmesinden net bir şekilde hafızama kazınmıştı. Kullanıcı adı da "cennet ile cehennem arasında kalan sur" anlamına geliyordu. Anlamı fazlasıyla anlamlı, haliyle de gözümde insanı temsil eden bir unsur. İnsanı temsil ettiğini düşündüğüm için bu kullanıcı adına geçmeye karar verdim. Önceden geçseydim daha iyiydi. Kendime ait hissettiğim bir kullanıcı adı oldu bu yeni kullanıcı adı.
 
Reactions: sokak sanati

Arslan Bey nickini Vadi'de olan karakterden esinlenmemiştin yani?
Arslan beyde bir karakter bir insan. Neden insan gibi hissetmedin o nicki?

Araf nickini neden seçtim diye kendine sorduğunda? "Acaba gerçekten arafta ve buhranda mıyım" diye düşünmedin mi hiç? Belki de bilinç altında bu vardı?

 
İçle dış hiçbir zaman bir değildir bana göre, haliyle benim de öyle değil. Psikolojik unsurlar belirler insanın içini dışını ve insan, dışa zarar vermek için içindeki sese kulak vermez. Eğer içe kulak verip, dışınla bir yaparsan, çevrendeki insanlara faydan dokunmaz. Hatta bu kişilik bozukluğudur. İçi dışı bir insan olayına katılmıyorum yani ve ben içi dışı bir insan da değilim. İyi ki de değilim. Hiç kimse de öyle olamaz dediğim gibi, olmamalı da.

Ağlamak müthiş bir duygudur aslında. Ne derler, "erkekler ağlamaz" derler. Erkekler de ağlamalı, duygulanmalı, duygularını akıtmalı. Duygularını yaşayamazsan eğer, bir gram ileri gidemezsin. Ben ağlayan bir insan mıyım, yeri geldiğinde. Ağlamaktan ziyade gözlerim dolabiliyor.

Bana dokunan bir sahneyi atayım, ne zaman o sahneyi görsem etkilenirim. İşte o sahne:

Bir şeyi düşünmeden hareket etmesini sevmem. Biraz düşünürüm, tartarım, ona göre karar veririm. Aşılması zor bir adam mıyım, hayır. Karşımdaki kişi iyi birisiyse, onu düşünmeme sebep olduysa, rahatlıkla aşılabilirim ama dediğim gibi önce bir düşünürüm.

Sorular iyiydi. Biraz uzun ve edebi metin gibi oldu da, olduğu kadar artık.
 
Reactions: The_Erinch