Polis silahini cekti reklam.ss Filintayi ozletiyo bu oyuncular Iskender(Hakan Yufkacıgil ve Onur Tunaevet kahve yandığından beridir tempo yükseldi iskender döktürüyor
onurda filinta havası şimdirik yok ama role alısır umarımPolis silahini cekti reklam.ss Filintayi ozletiyo bu oyuncular Iskender(Hakan Yufkacıgil ve Onur Tuna
Filinta da ki rolu bambaskaydi herkesi olduruyordu dovuyordu cok havaliydi birda da devam ettiriyoronurda filinta havası şimdirik yok ama role alısır umarım
ben alışamadım sesinden belkide gencecik adama 70 yaşındaki sesi koymuşlarFilinta da ki rolu bambaskaydi herkesi olduruyordu dovuyordu cok havaliydi birda da devam ettiriyor
Evet hala sikayetci cok fazla sesine Onurun.ss Yarin 6 reyting aliriz gibime geliyorben alışamadım sesinden belkide gencecik adama 70 yaşındaki sesi koymuşlar
5 alsak yeter zirveye cnm diğerleri 4 ü geçemiyorEvet hala sikayetci cok fazla sesine Onurun.ss Yarin 6 reyting aliriz gibime geliyor
Reklamsiz gitmemiz yukselis getirecektir diziye5 alsak yeter zirveye cnm diğerleri 4 ü geçemiyor
Fragmani merakla bekliyorum reyting tahminin nedir?Temponun az ama repliklerin havada uçuştuğu bir bölüm izledik. 2 saat 40 dakika sürdü bölüm lakin hiç sıkılmadan pür dikkat diziyi izledim, ben şimdiden diziye baya ısındım.
Tatar Ahmet bu bölüm geri planda kaldı, daha çok Ömer üzerinden ilerledi bölüm, haliyle bölümün yıldızı Ömer (Onur Tuna) oldu.Avukat hanımla da sohbeti ilerlettiler aşk yakındır.
Bölümün başında Ali'nin ölüm emrini duyunca heyecanlanmıştım, ateş edildi ama bakalım o mu vuruldu.
Total: 5.75Fragmani merakla bekliyorum reyting tahminin nedir?
Sosyal medyada cok konusulmadik bugun maclar falan da girdi araya bende bu civarda oranlar bekliyorum.Total: 5.75
Ab: 4.65
Abc: 6.25
Sosyal medyayı taksaydık Poyraz 20 reyting alıyordu.Sosyal medyada cok konusulmadik bugun maclar falan da girdi araya bende bu civarda oranlar bekliyorum.
Zaten takan yok Poyrazcilar daha No 309u kiskaniyorlar bin kisi yorum atiyor gundem oluyorlar diye reytingde 1. olcaklarmisSosyal medyayı taksaydık Poyraz 20 reyting alıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?