Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

Poyraz Karayel, 46 Yok Olan, Kösem.

Şimdiden düşmeye başladı hem daha Survivor başlayacak unutma. 6 reyting hayal yani.
Survivor'a daha 1 ay var.
O kadar eleştirdiğin programdan şimdi medet umuyorsun efsane adamı böyle şaşırtır işte.

Survivor'a daha 1 ay var.
O kadar eleştirdiğin programdan şimdi medet umuyorsun efsane adamı böyle şaşırtır işte.
Güzel laf gömdün bravo birde yanlışlıkla aynene bastım.

Medet ummaktan ziyade olanı söylüyorum dizinin kitlesi Survivor izliyordur yani bayağı bir etkilenecek net.

Poyraz Karayel, 46 Yok Olan, Kösem.

Şimdiden düşmeye başladı hem daha Survivor başlayacak unutma. 6 reyting hayal yani.
Poyraz 3.sezonunda düştü, bölümü açtığımızda reytingleri iyiydi. 😉

46 Yok Olan'a biz destek vermedik biliyorsun, neyse. ss

Kösem de yüksek reytingler gördü sonuçta ilgi de büyüktü sonradan düşmesi bizi bağlamaz.

Dizi bu bölüm ile yeni bir havaya büründü artık eskisi gibi yavaş ilerlemektense daha hızlı ilerlemeler görürsek şaşmamak gerekir.

Ferhat konusunda galiba haklı çıktım @batuhankaralar [emoji2]

Yarın reytinglerde totalde 4,45 arası alırız dediydi dersin @EFE UYSAL

İşte şimdi zayıf noktamdan vurdun.
Senin şarkın da efsane zaten ilk ikimde yer alırsın.

Yalnız bu dizinin maliyeti yüksek değil mi ya, 1 sezonu çıkarabilir mi sence
Maliyeti fazla yüksek değil, Total'de 3 reytingin altına düşmezse sezon sonunu çıkarır
Bence 5 reytingleri falan görür de UKV'nin bitmesi lazım şuanda bize en büyük tehlike yaratan dizi o

Ayyy süperdi bu sahne

Tatar Ahmet ilerde ömerl birlik olur inş erin devlet konusunu öğrenip
Aslında birlik olabilirler
Zaten masanın hiçbirisi tatara sıcak bakmıyor tatarda Ömerle yol çizip bunlara meydan okuyabilir
Bu haftaki fragman çok önemli çok heyecanlı olursa yine reytinglerde 7ye bile çıkabiliriz

Bakalım önce bölüm varmı yokmu

Bu hafta perşembe boş senin diziler yok tek Cesur Yürek var gibi

Var varda 12 bölüm gerideyim yetişmem lazım dur bakalım yetişmeye çalışacam
naslılsa pazartesi içerde yok 2 bölümü kaldı onu sonra izlesemde olur buna başlıyımda
bari yetişeyim 13.bölüme