çok merakla beklediğim bir diziydi ayy inş içerde gibi bir patlamada bu dizi yapar ilk bölüm çok önemli özellikleSon 13 dk @Çiğdem-
Ins abla ins vadi kitlesi garanti gibi dizi icin Patlama potansiyeli varçok merakla beklediğim bir diziydi ayy inş içerde gibi bir patlamada bu dizi yapar ilk bölüm çok önemli özellikle
yani başka gün olsa belki zor olurdu ama vadisiz perşembe tutmalı bu akşam bile 1.olabilir bence özellikle vadi kitlesi meraktan bu bölüm bakıcaktırIns abla ins vadi kitlesi garanti gibi dizi icin Patlama potansiyeli var
nasıl gidiyor kız bölüm sağa sola kunçun kunçun ediyon muyani başka gün olsa belki zor olurdu ama vadisiz perşembe tutmalı bu akşam bile 1.olabilir bence özellikle vadi kitlesi meraktan bu bölüm bakıcaktır
hüseyin beyde çok karizmatik duruyordu fragmanlarda
bence iyi başladı ama öyle aksiyonu çatışması ön planda değil şimdiriknasıl gidiyor kız bölüm sağa sola kunçun kunçun ediyon mu
Ne yönden facia?güzellik diyorsan haklı olabilirsin pek güzel sayılmaz orta seviye(bide best modelden çıkma diye biliyorum ama oyunculuk gayet güzel.avukat kadın tam bir facia bu dizidede buldum her hafta atıp tutacağım birisini
Haha belliydi begenmiyeceginavukat kadın tam bir facia bu dizidede buldum her hafta atıp tutacağım birisini
Ne yönden facia?güzellik diyorsan haklı olabilirsin pek güzel sayılmaz orta seviye(bide best modelden çıkma diye biliyorum ama oyunculuk gayet güzel.
tipte zaten hayır yok ama oyunculukta berbat içerde dizisindede bensu avukat rolunde dökülüyor bu kızda berbat her bakımdanHaha belliydi begenmiyecegin
Artik gitmesini dort gozle beklersintipte zaten hayır yok ama oyunculukta berbat içerde dizisindede bensu avukat rolunde dökülüyor bu kızda berbat her bakımdan
aa bu arada onurun sesi ne öyleArtik gitmesini dort gozle beklersin
Elma mı armut mu anlayamadım şimdilik.Dizi cok iyi gidiyor oyunculuklar ve senaryo mukemmel @sürgünüm nasil buldun?