AY,bunlar eski de kaldı,muhabbet etmek artık fingirdemek demek
AY,bunlar eski de kaldı,muhabbet etmek artık fingirdemek demek
AY,bunlar eski de kaldı,muhabbet etmek artık fingirdemek demek![]()
GÖRÜYORUM CANIM İÇİN GEÇMİŞ KOKUŞMUŞSUN
Yeni çağa ayak uyduramadık eskide kalmak daha iyiGÖRÜYORUM CANIM İÇİN GEÇMİŞ KOKUŞMUŞSUN![]()
eskide kalsan iyi,üstüne bi de evde kaldın ayolYeni çağa ayak uyduramadık eskide kalmak daha iyi![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa o konuda önce kendine bakeskide kalsan iyi,üstüne bi de evde kaldın ayol![]()
YÜZ KERE DEDİM BEN SENDEN gencim benim daha vaktim var diyeHhaha Aaa o konuda önce kendine bak![]()
![]()
![]()
Bunlar her evde kalmış kız kurularının teselli konusmalarıYÜZ KERE DEDİM BEN SENDEN gencim benim daha vaktim var diye![]()
SEN kendi adına konuş ben daha taze ve çıtırım,kuduuuuurBunlar her evde kalmış kız kurularının teselli konusmaları![]()
![]()
![]()
Aman ne çıtır kartlaşmış deve tabanıSEN kendi adına konuş ben daha taze ve çıtırım,kuduuuuur![]()
KIZ kendi resmini yollamışsın bana ahaahahahahhAman ne çıtır kartlaşmış deve tabanı![]()
![]()
![]()
ama yinede muhabbet diyelim fingirdeme işini millet yanlış anlar şimdi
öyle olsunama yinede muhabbet diyelim fingirdeme işini millet yanlış anlar şimdi![]()
öyle olsun![]()
Hahah Aaa bu fingirdemeyi @serhatt diyor ben muhabbet diyorum zaten bizim gibi edepli insanları kendi gibi sanmıs ayollama yinede muhabbet diyelim fingirdeme işini millet yanlış anlar şimdi![]()
KIZ ne edebi hangi edepHahah Aaa bu fingirdemeyi @serhatt diyor ben muhabbet diyorum zaten bizim gibi edepli insanları kendi gibi sanmıs ayoll![]()
![]()
![]()
ama yinede muhabbet diyelim fingirdeme işini millet yanlış anlar şimdi![]()
öyle olsun![]()
kiz video 3 milyona yaklasmis resmen halk bu öpüsmeyi bekliyormusHahah Aaa bu fingirdemeyi @serhatt diyor ben muhabbet diyorum zaten bizim gibi edepli insanları kendi gibi sanmıs ayoll![]()
![]()
![]()
Fazilet koparacak o dudakları
Aaa vlla konudan bağımsız okadar konusduk kı
yağız benle öpüşeydi 10 milyon bile olurdu
Kiz isine gelmiyi dimi mutlu opüsen ciftler GörmekAaa vlla konudan bağımsız okadar konusduk kıVideo neydi şuan hiç hatırlamıyorum şeklini şemalini
![]()
![]()
![]()