Cesaretin Var Mı? (FHVK 41.Bölüm)

çatıda tek başına durmak zor zaten kızlar aşağı indiyse bende inebilirim tabiki orda tek başıma ne yapayımki
Hahaha Aaa doğum gününde Mart ayı budamı tesadüf bilemiyorum belkide bu sapıklığın doğuştan geliyordur

Hahaha Aaa doğum gününde Mart ayı budamı tesadüf bilemiyorum belkide bu sapıklığın doğuştan geliyordur
sapıklık değil değer vermek benimkisi hep diyorumda yanlış anlıyor artniyetliler
karşı cinse haddinden fazla değer veriyorum tabi karşı cinsin bu durumda mutlu olması lazım ama görünüşe bakılırsa oklava kaptıklarına göre onlarada iyilik yaramıyor

Hahahah Aaa olurmu cnm sempatik sapık diye ayırıyorum ben seni Tolga Çevik kategorisine koyuyorum

harikayı sempatik kısmına attım yoksa sapık lafına hala çok güceniyorum bilesin hogatha
Hahaha Aaaa herkes bir alıngan zaten bu yıl sen bari otur oturduğun yerde ayoll
Bizim alınganlık yapmaya hakkımız yok

en çok @serhatt rahat eder @Çiğdem- ablası gibi fantezi dünyası gelişmişse hazanın yerine kendini koyar rüyasında bu gece
Ezilen kişiler ezildiğini belli etmemek için başkalarını ezer(mobbning)
Seninkide o hesap olmasın? Kendi kuracağın rüyayı başkaları yapar diye algı yapıyorsun

Hahaha Aaaa herkes bir alıngan zaten bu yıl sen bari otur oturduğun yerde ayoll
Bizim alınganlık yapmaya hakkımız yok
benim alınganlığım en fazla 10 dakika sürer o kadarındada tahammül edersin artık hogatha