Teşekkür ederim iyi dileklerin için.@Cervantes tebrik ederim daha nicelerine umarım
Bunu konuda paylaştım, başka bir hediye kap konuya reaksiyon bıraksaydın şarkıyı farkederdin. Hemen o kısımda
Bunu konuda paylaştım, başka bir hediye kap konuya reaksiyon bıraksaydın şarkıyı farkederdin. Hemen o kısımda
ne icin dedigimi anlamissindir herhalde? parasal durumu demedimSöyledin bir kere, not ettim.
ne icin dedigimi anlamissindir herhalde? parasal durumu demedim
sonradan farkettim, ondan geri aldim
favori üyeyi unutmustum, aklima gelince onu ayarlamak icin bilgisayara gectim ve burada genelde bildirimler karisiyor. Arada kaynadi bu arada, oradan bildirim geldimi? ordan soramiyorum daha mesaj olmadigi icin konuya yapisir mesajimFark ettim
favori üyeyi unutmustum, aklima gelince onu ayarlamak icin bilgisayara gectim ve burada genelde bildirimler karisiyor. Arada kaynadi bu arada, oradan bildirim geldimi? ordan soramiyorum daha mesaj olmadigi icin konuya yapisir mesajim
Ayy penguen mi oo bayılırım onlara yaAa dur dün foto çekmeyi unutmuştum ama hafif karanlık basınca ev yolunda bizim tavşanları gördüm birini çektim, hediye ederim dedim konuya paylaşmayı unuttum. Burdan paylaşayım: Ekli dosyayı görüntüle 121511
Bu da bonusun olsun hadi
Ekli dosyayı görüntüle 121512
evet, okul gezimizde cektimAyy penguen mi oo bayılırım onlara ya
evet, okul gezimizde cektim
Simge’yi bol bol dinle ırz düşmanı Icardi aklına gelsin.DosiMosi öncelikle hem kutlama konumu emek verip açtığın için, hem de güzel sözlerin için teşekkür ederim. Bir ara bana kızıp "kendin açarsın" demiştin ama yine kıyamadın bana. Ben genelde sayaca işlemeyen kısımlarda daha çok mesaj yazan biriyim. Biz o 2000'i 4000 olarak düşünelim bence.
Hediyelerim ise tam benlik. İkisini de keyifle dinliyorum.
Teşekkür ederim Melek abla. Hediyelerimi afiyetle yiyeceğim.
Bu sefer hem erken uyudum, hem geç uyandım. Birkaç gündür 6-7 saat uykuyla durunca bugün acısını çıkardım.
Teşekkür ederim. Ne ka tatlı bir kuş.
Teşekkür ederim Altancım. Hediyen şaşırttı beni.
Bak ya oldu mu bu şimdi?
Kütükler sıraya girmiş. @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnesAa dur dün foto çekmeyi unutmuştum ama hafif karanlık basınca ev yolunda bizim tavşanları gördüm birini çektim, hediye ederim dedim konuya paylaşmayı unuttum. Burdan paylaşayım: Ekli dosyayı görüntüle 121511
Bu da bonusun olsun hadi
Ekli dosyayı görüntüle 121512
Bunu pas geçmek zorundayım.Vay be İsveç'in hayvanları bile ayrı bir mutlu. Birde bizimkilere bak. @12.Adam @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 121513
Bildirim kardeşliği @Cervantes @BARON男爵Bu arada @BARON男爵 aranızdaki yarışı kazanan @Cervantes oldu, o kadar başa baş giderdiniz. Şimdide farkınız çok değil ama Cervantes’in gaza, seninde frene basacağını düşünüyorum son kutlama konunuzu aynı gün açmıştım sjjsjsj
Ekli dosyayı görüntüle 121519
Teşekkür ederim hep birlikte nicelerine inşallah. Şarkıyı bu sefer Milka eşliğinde dinleyim bari. @Dosi
Teşekkür ederim Erinç abi.