Cervantes 5.000'ler Kulübünde! 🦉🪄

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,938
Puanı
1,060
IMG_6264.jpeg

Forumun sevilen eğlenceli üyelerinden biri olan @Cervantes 5.000’ler Kulübüne girmiş bulunmakta :Z Harry Potter ile özdeşleşmiş olan bilinen Cervantes yaklaşık 1 buçuk senede sayaca işleyen 2000 mesaj yazmış oldu.

Çenesini biraz daha çalıştırıp fazla aralar vermeden bizlerle birlikte nice senelere ve sohbetlere :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 121504

Forumun sevilen eğlenceli üyelerinden biri olan @Cervantes 5.000’ler Kulübüne girmiş bulunmakta :Z Harry Potter ile özdeşleşmiş olan bilinen Cervantes yaklaşık 1 buçuk senede sayaca işleyen 2000 mesaj yazmış oldu.

Çenesini biraz daha çalıştırıp fazla aralar vermeden bizlerle birlikte nice senelere ve sohbetlere :Z

DosiMosi öncelikle hem kutlama konumu emek verip açtığın için, hem de güzel sözlerin için teşekkür ederim. :bhr: Bir ara bana kızıp "kendin açarsın" demiştin ama yine kıyamadın bana. :A Ben genelde sayaca işlemeyen kısımlarda daha çok mesaj yazan biriyim. Biz o 2000'i 4000 olarak düşünelim bence. :A

Hediyelerim ise tam benlik. İkisini de keyifle dinliyorum. :Z
Tebrik ediyorum hemşom nice nice mesajlara inşAllahhh :D sana mantı ve pastırma armağan ediyorum afiyet olsunn :D

Ekli dosyayı görüntüle 121505Ekli dosyayı görüntüle 121506
Teşekkür ederim Melek abla. Hediyelerimi afiyetle yiyeceğim. :A
adamlar fotografi cekerken tabagin kenarini iyice silebilirlerdi :A
@Cervantes icin konu actim ama kendisi anca sabahin köründe görür büyük ihtimalle. Bir an onun erkenden uyudugunu unuttum @Yakamoz-Asi @12.Adam
Bu sefer hem erken uyudum, hem geç uyandım. :A Birkaç gündür 6-7 saat uykuyla durunca bugün acısını çıkardım. :A
Tebrikler @Cervantes nicelerine inşallah :love1:

I Love You Heart GIF
Teşekkür ederim. :bhr: Ne ka tatlı bir kuş. :A
@Cervantes seni tebrik ederim.Başarıların daim olsun.Hep bizimle birlikte olmanı diliyorum.🫶

Teşekkür ederim Altancım. :ZHediyen şaşırttı beni. :A
Sabahda damlamamış. Konuyu silsem mi acaba :A
Bak ya oldu mu bu şimdi? :T

DosiMosi öncelikle hem kutlama konumu emek verip açtığın için, hem de güzel sözlerin için teşekkür ederim. :bhr: Bir ara bana kızıp "kendin açarsın" demiştin ama yine kıyamadın bana. :A Ben genelde sayaca işlemeyen kısımlarda daha çok mesaj yazan biriyim. Biz o 2000'i 4000 olarak düşünelim bence. :A

Hediyelerim ise tam benlik. İkisini de keyifle dinliyorum. :Z

Teşekkür ederim Melek abla. Hediyelerimi afiyetle yiyeceğim. :A

Bu sefer hem erken uyudum, hem geç uyandım. :A Birkaç gündür 6-7 saat uykuyla durunca bugün acısını çıkardım. :A

Teşekkür ederim. :bhr: Ne ka tatlı bir kuş. :A

Teşekkür ederim Altancım. :ZHediyen şaşırttı beni. :A

Bak ya oldu mu bu şimdi? :T
İnsan bi heyecandan uykusu gelmez konuyu bekler öyle uyurdu :A
Kızdığım için değil, tembel alışmayın kendiniz konu açın diye demiştim ama konu yine bana kaldı :A
Bide geceye kadar dayan dedim dayanamayıp mesaj yazıp 5000 olmuşsun. Ben geceye doğru anca eve geldim :A (bizde daha aydınlıktı ama)

İnsan bi heyecandan uykusu gelmez konuyu bekler öyle uyurdu :A
Kızdığım işin değil, tembel alışmayın kendiniz konu açın diye demiştim ama konu yine bana kaldı :A
Bide geceye kadar dayan dedim dayanamayıp mesaj yazıp 5000 olmuşsun. Ben geceye doğru anca eve geldim :A (bizde daha aydınlıktı ama)
Heyecan diğer insanların tersine benim uykumu getiriyor. :A Bendeki tembellik değil de daha çok eringeçlik. :A Eğer yazmasaydım konu için sabahı beklemek zorunda kalacaktın. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Heyecan diğer insanların tersine benim uykumu getiriyor. :A Bendeki tembellik değil de daha çok eringeçlik. :A Eğer yazmasaydım konu için sabahı beklemek zorunda kalacaktın. :A
Beklerdim ne olacak. Ben alarmı kapatmayı unutmuşum tatil günümde klasik vaktimde uyandım. Senin konunu şimdi açmış olacaktım :A
Ama tabi sen sabahına bol hediyeler kutlamalar ile başladın :A

Beklerdim ne olacak. Ben alarmı kapatmayı unutmuşum tatil günümde klasik vaktimde uyandım. Senin konunu şimdi açmış olacaktım :A
Ama tabi sen sabahına bol hediyeler kutlamalar ile başladın :A
Uyanır uyanmaz sevdiğim şarkımı dinledim, kahvaltıda biraz ağır gider ama mantı ve pastırmamı yedim, Simge ve Icardi ile hem şampiyonluğu hem de dünkü galibiyeti kutladım, sonrada güzel bir cici kuş gördüm. Daha ne olsun. :A
------

Bu hediyeyi görmezden geliyorum ve yeni hediye bekliyorum iç mihrak. :A

Son düzenleme:
Uyanır uyanmaz sevdiğim şarkımı dinledim, kahvaltıda biraz ağır gider ama mantı ve pastırmamı yedim, Simge ve İcardi ile hem şampiyonluğu hem de dünkü galibiyeti kutladım, sonrada güzel bir cici kuş gördüm. Daha ne olsun. :A
Aa dur dün foto çekmeyi unutmuştum ama hafif karanlık basınca ev yolunda bizim tavşanları gördüm birini çektim, hediye ederim dedim konuya paylaşmayı unuttum. Burdan paylaşayım:
IMG_6265.jpeg

Bu da bonusun olsun hadi :A
IMG_6266.jpeg