Ceren Soylu 'Yıldızlar Şahidim' Kadrosunda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,538
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Ceren Soylu 'Yıldızlar Şahidim' Kadrosunda!

ceren-soylu.jpg

Star TV'nin iddialı yapımı Yıldızlar Şahidim'e yeni oyuncu!

Başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder, Mesut Akusta ve Özgür Emre Yıldırım'ın paylaştığı; yapımcılığını Süreç Film'in, senaristliğini Pınar Bulut'un, yönetmenliğini ise Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği dizinin kadrosuna 'Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Ürperi karakteriyle tanınan ve son olarak 'Günebakan'da rol alan Ceren Soylu dahil oldu. Oyuncu, dizide Haziran'ın annesine hayat verecek.

Yıldızlar Şahidim, ilk bölümüyle 27 Ocak Cuma 20.00'de Star'da!

Orijinal formatta oku

Daha geçen aklıma düşmüştü Ceren hanım neden ekranlarda yok diye, süper haber. :Z Sahnelerine bakarım.

Düşünecek o kadar şey varken bunun aklına gelmesi mantıklı görünmüyor. :A
İşte düşünecek, kafama takacak o kadar çok şeyim var ki ben de çareyi düşünecek şeylerimi düşünmemekle buluyorum, bu da benim hayata tutunma taktiğim. 😉

Asıl çıkışını Ürperi olarak yapsa da bir nesil kendisini Şehnaz Tango'dan bilir. Iyi oyuncu ama diziyi izlemeceyegim. Pekte umutlu değilim.

İzlemeyeceğim bir dizi + Star TV çok da sevindiğimi söyleyemeyeceğim. :X
Sihirli annemin konusuna çok benziyor aynı aileden iki kişi birisi babasına aşık oluyor biriside o ailenin çocuğuna eee böyle sihirli annemin konusuna sıkışırsınız star tv etme bulma dünyası işte @mrt-06 @xemrexxx

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi