Cep Telefonunuza Gelen En Son Mesaj nedir?

nerdesin:))))))

gece saat 01 civarı atılan muhteşem bir mesajdır:)))

nerdesin:))))))

gece saat 01 civarı atılan muhteşem bir mesajdır:)))

O saatlerde dışarı çıkan biri olmasaydın öyle bir mesaj gelmezdi diye düşünüyorum:)
Post attık bari bir önceki mesajı yazayım.

Biliyorum vakit geç ama anmak istedim seni.Bu gece de anılmaya,sevilmeye, sayılmaya layıksın.İyi geceler.

Mesajın tamamını buraya yazmak için açtığımda okudm:D

bu mesajı sabah atmışta şimdi baktım:)

genelde mesajlarıma haftada bir toplu bakarım mesaj atmayıda sevmem..

bu mesajı sabah atmışta şimdi baktım:)

genelde mesajlarıma haftada bir toplu bakarım mesaj atmayıda sevmem..

dövmek istediğim insan tiplerinden biri:) Telefonları ile ilgilenmeyenler. Hele aradığımda açmayanlar yokmu! Beyinciklerini kaldırım taşı ile tanıştırmak istiyorum.

"Oldu:)"

dövmek istediğim insan tiplerinden biri:) Telefonları ile ilgilenmeyenler. Hele aradığımda açmayanlar yokmu! Beyinciklerini kaldırım taşı ile tanıştırmak istiyorum.

"Oldu:)"

ama tek kişiye karşı yapmıyorumki bu hareketi..
madem bişey söyleyeceksin ara net anlat ben öyle kısaltmalardan anlamıyorum bana gelen haber net olacak..

nbr yrn grşk k.i.b hık huk ne anladım bundan:)

ama tek kişiye karşı yapmıyorumki bu hareketi..
madem bişey söyleyeceksin ara net anlat ben öyle kısaltmalardan anlamıyorum bana gelen haber net olacak..

nbr yrn grşk k.i.b hık huk ne anladım bundan:)

Seni aradıklarında açıyorsan sıkıntı yok:)

Sevgili kuzenim hala cevap vermedi.Kendisini arayıp küfür edip kapatmak istiyorum telefonu suratına.Yakışmıyor işte.Birazcık yakışsa edeceğim ama.
Bir önceki mesajlardan yazsam olur mu acaba ki?:D

bence telefon aç ağzına geleni söyle hem stres atarsın hem uykun gelir ayrıca ısınırsın:)

artık minik devekuşuyum =)sagol böreğim balım bitanem =) nasılsın balım ?

bence telefon aç ağzına geleni söyle hem stres atarsın hem uykun gelir ayrıca ısınırsın:)

Ahhaahaha vallahi aradım. Genelde indirmim olmadan aramam ama :D

1 dk konuştuk.
En son cümle " vallahi bi kulağım çınlasın gelirim oraya he!" oldu devamını getirecekti ki telefonu yüzüne kapattım uçak moduna aldım:d Çok pis trip atacağım yarın:D telefonu kapattım diye kızacak ama olsun:D Bir bayanım her türlü trip atma kabiliyetine sahip biriyim.