Cep Telefonunuza Gelen En Son Mesaj nedir?

Sınav yaklaştıkça yapamayacağımı çok daha iyi anlıyorum :)

Introduction à la théorie des jeux metaryellerini getir çıkışta suna kıraçta inekliyceğiz.

Günlerden pazartesi, hava desen atanamayan kasıma dönmüş. Günaydın mesajı gönderen sevgilide yok. Allah bizim belamızı vermiş haberimiz yok Hilal :(

En cok taraftar kimde? TAKIM yazip 4590'a UCRETSIZ gonderin, hem Resmi Taraftar Anketi'nde son durumu gorun, hem takiminizi destekleyin, hem de BMW 3.16i kazanma sansi yakalayin! Kampanyamiz MPI izinli olup, cekilisimiz 30 Mayis'tadir. Katilim tamamen UCRETSIZDIR.

maç 4-5 3.30 da sahada ol :D

- - - Ekleme - - -

En cok taraftar kimde? TAKIM yazip 4590'a UCRETSIZ gonderin, hem Resmi Taraftar Anketi'nde son durumu gorun, hem takiminizi destekleyin, hem de BMW 3.16i kazanma sansi yakalayin! Kampanyamiz MPI izinli olup, cekilisimiz 30 Mayis'tadir. Katilim tamamen UCRETSIZDIR.
bi de onu mu yazıyon aga :kiki:

Hahahah yazarken hiç mi üşenmedin ? ::D ::D

valla ben onla bile uğraşamam en kısa mesajı yazdım :D