MantıklıHafızasını kaybeder, hem Deniz kızı hemde Gönül’ün babası. Dizinin uzaması adına bu hamleler şart![]()
Deniz kızı çıktı denizden
MantıklıHafızasını kaybeder, hem Deniz kızı hemde Gönül’ün babası. Dizinin uzaması adına bu hamleler şart![]()
Bileziklere karşı beyaz kuşun kurtarma operasyonunu izleyeceğiz galibaMantıklıDizimizin uzaması adına hafıza kaybetme kozu mühim
Deniz kızı çıktı denizden![]()
Ve tamda öyle olduBileziklere karşı beyaz kuşun kurtarma operasyonunu izleyeceğiz galibatakas yaparlar gibi
Aynen, tam da böyle olduBileziklere karşı beyaz kuşun kurtarma operasyonunu izleyeceğiz galibatakas yaparlar gibi
------
Ve tamda öyle oldu![]()
Diziye adapte olduğumuz için öyle geliyordur.Aynen, tam da böyle olduBu bölüm geçenkinden daha iyi ve dolu dolu gidiyor
![]()
Yok ben geçen bölümü durgun bulmuştum, son sahneler iyiydiDiziye adapte olduğumuz için öyle geliyordur.
Her bir karakterin ayrı bir hikayesi var.
Kuzen tayfası kalabalık ve aralarında bir tek Bayram afişte yer alıyor. Demek ki Deniz Kızımız ile aşk hikayesi olacak.
Maçı izleyen tayfa sonradan internetten izlemiş gibiYoutube'da dizinin 1.bölümü 4.3 milyon izlenmiş, 2. bölümü 1.9 milyon izlenmiş, 3.bölümü 5.2 milyon izlenmiş. Enteresan.
Yine de bu keskin artış bana tuhaf geldiMaçı izleyen tayfa sonradan internetten izlemiş gibi1 ve 2’yi Tv’den bakmışlardır. Tekrarı yakalamışlardır
![]()
Güzel bir açılış yaptığı için herkes ikiye yüklenmiş olabilir. Yani bilemiyorum.Yine de bu keskin artış bana tuhaf geldiDaha önce böyle bir şeye tanık olmadım hiç. Umarım izlenmede oynama yapmamışlardır
Bir de her zaman ilk bölüm en çok seyredilen olur. Bu dizi istisnai bir diziyse bilemem tabii![]()
İkinci bölümü en düşük seyredilen. 3. bölümde coşmuş izlenme.Güzel bir açılış yaptığı için herkes ikiye yüklenmiş olabilir. Yani bilemiyorum.
Ben bunu biraz Gassal dizisinin gelişimine benzetiyorum izlenme olarak.İkinci bölümü en düşük seyredilen. 3. bölümde coşmuş izlenme.
2. Bölüm sonlarında sinyali verilmişti aslında4. bölüm 3. fragmanı
Ben de diyorum deniz kızı afişte niye ön planda.![]()
Karşında yaklaşık 200 bölüm Gönül Dağı senaryosu yazmış senarist var. Tıkanma filan olmaz, merak etme.2. Bölüm sonlarında sinyali verilmişti aslında
Fragman güzel. Bu kadar hızlı kavuşmalar hikayenin tıkanmasına sebep olmaz umarım. İskender’i çok kolay çözmeye başladılar![]()
İlk bölümde kim kimdir karmaşası çok yaşamıştım. Bende henüz isimlere hakim değilim ama kim kimdir çözdümKarşında yaklaşık 200 bölüm Gönül Dağı senaryosu yazmış senarist var. Tıkanma filan olmaz, merak etme.
Oyuncu kadrosu çok geniş dizinin. 3 bölüm geçmesine rağmen ismini bile öğrenemediğim karakterler var.![]()
Ne ara evliliğe geldik heyyy. Ne kaçırdık biz 😂😅4. bölüm 3. fragmanı
Ben de diyorum deniz kızı afişte niye ön planda.![]()
Ben de kim kimdir çözdüm. İskender başrol olduğu için her tarafla ilgilenir, tıkanma olmaz.İlk bölümde kim kimdir karmaşası çok yaşamıştım. Bende henüz isimlere hakim değilim ama kim kimdir çözdümÇok fazla oyuncu var, hepsininde kendine has özel hikayeleri var. Bundan dolayı evet hikaye tıkanmaz. Ben genel olarak İskender tarafı için demiştim.