TRT 1 Cennetin Çocukları - Dizi Yorumları

Bittimiki bölüm?
Ayla kısmı biraz komik olmuş :A o kısmı nasıl aktaracaklar bakalım.
Suda baygın olan teknik olarak yaşamaz. Ayrıca onun orda ne işi var :A
Reklama girdi ama bitmiştir artık, o olayla biter :A

Mantık aramamak gerekir bazen :A Tabii çabuk mu saçmaladılar ne? :A İnsan biraz beklerdi :A

Bayram - Ayla ship hayırlı olsun :A Bizim aklımıza gelmemişti :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Reklama girdi ama bitmiştir artık, o olayla biter :A

Mantık aramamak gerekir bazen :A Tabii çabuk mu saçmaladılar ne? :A İnsan biraz beklerdi :A

Bayram - Ayla ship hayırlı olsun :A Bizim aklımıza gelmemişti :A
Haftayada Selda Bağcan - Anne ben geldim şarkısı ile duygulanacağız :T
(Fragmanı izledimde)

• Beğendim
Reactions: Bully
Sarı dayıyı sert ve acımasız bir mafya olarak ve Kamil’e düşman bir şekilde göstermişlerdi ama bir anda hem karakteri yumuşadı hem de Kamil’le araları düzeldi :A Çok hızlı oldu. Kendisi iyi biri mi kötü biri mi kafamız karıştı.
Kendi halinde mafyacılık oynayan biri :A Geçen Bölüm Kamile gel benimle çalış demişti. Geçen bölümde komedi yönü vardı yani pek sert bir karakter diyemeyiz. Bu kasabada tek kötü karakter Şeref gibi.
Sarı dayı dizinin komedi yönünü sırtlayacak biri

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
Kendi halinde mafyacılık oynayan biri :A Geçen Bölüm Kamile gel benimle çalış demişti. Geçen bölümde komedi yönü vardı yani pek sert bir karakter diyemeyiz. Bu kasabada tek kötü karakter Şeref gibi.
Sarı dayı dizinin komedi yönünü sırtlayacak biri
Biraz gücü kimi yeterse olayı oldu :A Kamil’e yani İskender’e gücü yetmeyince onla dost oldu. Kuş sevgisi ile de iyi biri olduğunu düşünmemizi istediler. Sarı dayı zamanla iyi biri olsaydı daha iyi olurdu ama artık napalım. Şivesine alışmam gerekecek, şimdilik tuhaf geliyor bana :A

Tek saf kötü Şeref evet, onu da yumuşatırlarsa dizide kötü kalmaz bu yüzden yumuşatmazlar herhalde :A

Biraz gücü kimi yeterse olayı oldu :A Kamil’e yani İskender’e gücü yetmeyince onla dost oldu. Kuş sevgisi ile de iyi biri olduğunu düşünmemizi istediler. Sarı dayı zamanla iyi biri olsaydı daha iyi olurdu ama artık napalım. Şivesine alışmam gerekecek, şimdilik tuhaf geliyor bana :A

Tek saf kötü Şeref evet, onu da yumuşatırlarsa dizide kötü kalmaz bu yüzden yumuşatmazlar herhalde :A
Onun günahı büyük. Yumuşasada affedilmesi zor :A
Bu arada önce adını Satılmış diye yazdım sonra Şeref olduğu aklıma geldi edit ettim :F

• Güldürdün
Onun günahı büyük. Yumuşasada affedilmesi zor :A
Bu arada önce adını Satılmış diye yazdım sonra Şeref olduğu aklıma geldi edit ettim :F
Aynen, çookk geçmişten günahı büyük :A Pişman olması gerek ki anca. O da zor.

Aslında Satılmış da iyi uydu he nerden geldiyse aklına :F

• Güldürdün
Aynen, çookk geçmişten günahı büyük :A Pişman olması gerek ki anca. O da zor.

Aslında Satılmış da iyi uydu he nerden geldiyse aklına :F
Ruhunu paraya sattığı için galiba :A sonra Ş….siz şeref tabiri aklıma geldide öyle hatırladım :A

Aaa dizide konuşma kısmı bir ara yok oldu. Olmasın böyle teknik hatalar.

• Güldürdün
Ruhunu paraya sattığı için galiba :A sonra Ş….siz şeref tabiri aklıma geldide öyle hatırladım :A

Aaa dizide konuşma kısmı bir ara yok oldu. Olmasın böyle teknik hatalar.
O tabirin efsaneler arasındaki yerini aldı :A

Geçen de attıkları ön izlemede ses yoktu :A Teknik hatalara dikkat etmeliler :A

Bakalım Gönül’ün babası yaşayacak mı.

Halef dizisinde de uçurumdan düşme sahnesi olup hayatta kalınmıştı :A

• Güldürdün
O tabirin efsaneler arasındaki yerini aldı :A

Geçen de attıkları ön izlemede ses yoktu :A Teknik hatalara dikkat etmeliler :A

Bakalım Gönül’ün babası yaşayacak mı.

Halef dizisinde de uçurumdan düşme sahnesi olup hayatta kalınmıştı :A
Halef dizisine bakındım geçen biraz. İzledim o kısmı. Onların uçurum daha büyüktü. O bir mucizeydi :A

Deniz kızımızın denizden mucizevi kurtuluşunu saymazsak iyi ilerliyor :A

• Güldürdün
Halef dizisine bakındım geçen biraz. İzledim o kısmı. Onların uçurum daha büyüktü. O bir mucizeydi :A

Deniz kızımızın denizden mucizevi kurtuluşunu saymazsak iyi ilerliyor :A
Halef mistik bir dizi zaten normal :A

Deniz kızımızı köydeki hikayeye öyle dahil edebildiler demek ki, olur o kadar :A

Gönül’ün babası gerçekleri anlatırsa İskender’in işi yaş :A Tam da Gönül’le yakınlaşmaya başlayacaktı.

• Güldürdün
Halef mistik bir dizi zaten normal :A

Deniz kızımızı köydeki hikayeye öyle dahil edebildiler demek ki, olur o kadar :A

Gönül’ün babası gerçekleri anlatırsa İskender’in işi yaş :A Tam da Gönül’le yakınlaşmaya başlayacaktı.
Hafızasını kaybeder, hem Deniz kızı hemde Gönül’ün babası. Dizinin uzaması adına bu hamleler şart :A

• Güldürdün