TRT 1 Cennetin Çocukları - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
412
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
1001321538-jpg.136763

TRT 1'in Motto Production imzalı yeni dizisi "Cennetin Çocukları" yayın hayatına başladı!

İsmail Hacıoğlu, Özgü Kaya, Melisa Şenolsun, Zafer Algöz ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı dizi Pazartesi akşamları izleyici ile buluşacak.

Pazartesi akşamları ekrana gelecek olan dizi hakkındaki tüm yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Dosi
ilk bölüme bakacağım. İlgimi çekmişti fragmanı, ayrıca İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğunu beğeniyorum. Umarım beğeneceğim bir dizi olur.

Diziyi beğendim.
Oyuncu kadrosu çok kalabalık. Bir kaç bölüme raylar yerine oturur. Bu kadarı biraz fazla gibi :A

İlginç bir konusu var. Biraz Kemal Sunal’ın filmini anımsattı başlangıçta. Dram ve komedi güzel harmanlanmış.

Melisa Şenolsun biraz konuk oyuncu izlenimi verdi. Büyük İskender’in ilerideki hikayesine tekrar girilmeden sahneleri olmaz gibi. O da bu dizinin Eyşan’ı oldu :A

Dizinin son kısmında duygulandım. 2. bölümede kesinlikle bakacağım.

• Beğendim
Reactions: Dante
Diziyi beğendim.
Oyuncu kadrosu çok kalabalık. Bir kaç bölüme raylar yerine oturur. Bu kadarı biraz fazla gibi :A

İlginç bir konusu var. Biraz Kemal Sunal’ın filmini anımsattı başlangıçta. Dram ve komedi güzel harmanlanmış.

Melisa Şenolsun biraz konuk oyuncu izlenimi verdi. Büyük İskender’in ilerideki hikayesine tekrar girilmeden sahneleri olmaz gibi. O da bu dizinin Eyşan’ı oldu :A

Dizinin son kısmında duygulandım. 2. bölümede kesinlikle bakacağım.
Çok fazla karakter var ama zamanla alışırız herhalde :A Kemal Sunal'ın filmini ve Mahkum dizisini anımsattı :A

Son kısım iyiydi.

Kamil gerçekten öldü mü yoksa ilerde çıkıp gelir mi acaba? :A

• Beğendim
Çok fazla karakter var ama zamanla alışırız herhalde :A Kemal Sunal'ın filmini ve Mahkum dizisini anımsattı :A

Son kısım iyiydi.

Kamil gerçekten öldü mü yoksa ilerde çıkıp gelir mi acaba? :A
Hikayenin gidişatına göre o kısım değişebilir. Açık kapı bıraktılar çünkü.

Beğendin mi diziyi? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hikayenin gidişatına göre o kısım değişebilir. Açık kapı bıraktılar çünkü.

Beğendin mi diziyi? :A
Aynen, her şey olabilir :A

Dizi fena değil ama tempolu olur umarım. İsmail yerine başkası olsa bakmayabilirdim :A Şans vermeye devam bakalım biraz daha.

Ben Leman dizisi Pazartesi'den kaçtığı için Cennetin Çocukları'nın şansı arttı :A

• Güldürdün
Aynen, her şey olabilir :A

Dizi fena değil ama tempolu olur umarım. İsmail yerine başkası olsa bakmayabilirdim :A Şans vermeye devam bakalım biraz daha.

Ben Leman dizisi Pazartesi'den kaçtığı için Cennetin Çocukları'nın şansı arttı :A
Yani bende İsmail olmasaydı şans vermezdim. Kadın başrol oyuncular yetersiz maalesef :A
Tatlı bir dizi olacak bence. Öyle fazla vurmalı kırmalı bir şey bekleme. Veliaht tarzı bekleme yani :A

• Güldürdün
Yani bende İsmail olmasaydı şans vermezdim. Kadın başrol oyuncular yetersiz maalesef :A
Tatlı bir dizi olacak bence. Öyle fazla vurmalı kırmalı bir şey bekleme. Veliaht tarzı bekleme yani :A
İsmail gibi hem yetenekli hem de temiz bir abimize destek olmak borcumuzdur :A Kadın başroller göze hitap ediyorlar ama yetenekleri tartışılır tabii :A

Aman zaten güzel dizi çıkmıyor ki artık, maksat vakit geçsin :A Bu diziyi de tatlı bir dizi olarak kabul edip izleyelim :A

Veliaht da yeni bir şey vaat etmiyor ama senaryonun nasıl işleneceğini merak ediyor insan :A Aynı tekrarları izleyip duruyoruz aslında :A

• Güldürdün
İsmail gibi hem yetenekli hem de temiz bir abimize destek olmak borcumuzdur :A Kadın başroller göze hitap ediyorlar ama yetenekleri tartışılır tabii :A

Aman zaten güzel dizi çıkmıyor ki artık, maksat vakit geçsin :A Bu diziyi de tatlı bir dizi olarak kabul edip izleyelim :A

Veliaht da yeni bir şey vaat etmiyor ama senaryonun nasıl işleneceğini merak ediyor insan :A Aynı tekrarları izleyip duruyoruz aslında :A
Başrol kızımız Ecem olabilirdi.
Neyse şu güzel şarkıyı tekrardan dinleyelim.

• Harika
Başrol kızımız Ecem olabilirdi.
Neyse şu güzel şarkıyı tekrardan dinleyelim.
Şarkı çok iyiydi, bu ikili yan rollerin en etkilileri olacaklar zaten belli :A

Özgü Kaya, Ecem Çalhan ve Melisa Şenolsun 96 doğumlularmış. Özgü daha büyük durduğu için başrolü o almıştır :A

Ecem'in rolü Melisa'nın rolünden daha iyi zaten. Adem-Sezen hikayesi diziyi izletecek en büyük faktörlerden.

Ali Gözüşirin'in de ilk zamanını bilirim, Ufak Tefek Cinayetler :A

• Güldürdün
Şarkı çok iyiydi, bu ikili yan rollerin en etkilileri olacaklar zaten belli :A

Özgü Kaya, Ecem Çalhan ve Melisa Şenolsun 96 doğumlularmış. Özgü daha büyük durduğu için başrolü o almıştır :A

Ecem'in rolü Melisa'nın rolünden daha iyi zaten. Adem-Sezen hikayesi diziyi izletecek en büyük faktörlerden.

Ali Gözüşirin'in de ilk zamanını bilirim, Ufak Tefek Cinayetler :A
Yasemin’e üzüldüm 🥲 onada İskender’in Polis arkadaşını yapsınlar bari. Çok fazla kadın oyuncu var ama erkek oyuncu az gibi yani partner olabilecek :A Ailede oynayan adamda (bu dizide tatlıcı olan) belliki oltacının ablasına yanık :A

Oğlanı çıkaramadım UTC dizisinden. Google’ya baktım gençliği canlandıran çocukmuş.

• Güldürdün
Yasemin’e üzüldüm 🥲 onada İskender’in Polis arkadaşını yapsınlar bari. Çok fazla kadın oyuncu var ama erkek oyuncu az gibi yani partner olabilecek :A Ailede oynayan adamda (bu dizide tatlıcı olan) belliki oltacının ablasına yanık :A

Oğlanı çıkaramadım UTC dizisinden. Google’ya baktım gençliği canlandıran çocukmuş.
Ah Yasemin.. Ona İskender'in polis arkadaşı iyi olur aynen :A Otelcinin 3 kızı kadın kotasını dolduruyorlar maşallah, 3 oğlu olan birisi de gelsin diziye :A Oltacının ablasına yanık aynen :A Kuzey Güney'de meşhur olmuştu Aile'deki adam. Her dizide aynı rolü kesiyor ama sempatik :A

Osman Sonant'ın gençliğini canlandıran çocuk aynen ikisi de 2.sezon dahil olmuştu hikayeye :A Orda meşhur oldu ve hayatı kurtuldu :A

• Güldürdün
Ah Yasemin.. Ona İskender'in polis arkadaşı iyi olur aynen :A Otelcinin 3 kızı kadın kotasını dolduruyorlar maşallah, 3 oğlu olan birisi de gelsin diziye :A Oltacının ablasına yanık aynen :A Kuzey Güney'de meşhur olmuştu Aile'deki adam. Her dizide aynı rolü kesiyor ama sempatik :A

Osman Sonant'ın gençliğini canlandıran çocuk aynen ikisi de 2.sezon dahil olmuştu hikayeye :A Orda meşhur oldu ve hayatı kurtuldu :A
Orda taksici rolündeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Oltacı (isimlere henüz çok hakim değilim) o belki Yasemin’e yanıktır, yada ortanca kıza.
İlla birilerine partner yapıyoruz :A
Adem - Sezen imkansız aşk. Babalar düşman :A
Çoğu oyuncu senin izlediğin dizlerden. Sarı dayı mı sarı diş mi o da mesela :A onun adamlarından biride tanıdık ama hangi dizide oynuyordu çıkaramadım :A

• Güldürdün
Orda taksici rolündeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Oltacı (isimlere henüz çok hakim değilim) o belki Yasemin’e yanıktır, yada ortanca kıza.
İlla birilerine partner yapıyoruz :A
Adem - Sezen imkansız aşk. Babalar düşman :A
Çoğu oyuncu senin izlediğin dizlerden. Sarı dayı mı sarı diş mi o da mesela :A onun adamlarından biride tanıdık ama hangi dizide oynuyordu çıkaramadım :A
Taksiciydi aynen :A

Oltacıyı da Yasemin veya ortanca kıza yaparız :A Ship bataklığına çekildik artık :A

İmkansız aşk olmazsa olmazdır zaten :A

Sarı dayı aksiyon adamı olduğu için çoğu izlediğim dizi-filmde var :A Onun adamlarını çıkaramadım henüz ama kendilerine alıştığımızda çıkarmaya çalışırız :A

• Güldürdün
Taksiciydi aynen :A

Oltacıyı da Yasemin veya ortanca kıza yaparız :A Ship bataklığına çekildik artık :A

İmkansız aşk olmazsa olmazdır zaten :A

Sarı dayı aksiyon adamı olduğu için çoğu izlediğim dizi-filmde var :A Onun adamlarını çıkaramadım henüz ama kendilerine alıştığımızda çıkarmaya çalışırız :A
Bu ikiside çok tanıdık ama neyse elbet anlarım sonra :A

IMG_5553.jpegIMG_5552.jpeg
------

Ahanda buldum :A
Halil İbrahim Yılmaz (Benim adım Melek dizisinden) onu izlediğim için çok tanıdık gelmişti.
IMG_5551.png

Diğerinin adı Adem Türkyılmaz. Kara Tahta, Börü, Tutunamayanlar, Kara Ağaç Destanı gibi dizilerde oynamış. Yan rollerde oynayan bir oyuncu olduğundan o da tanıdık gelmişti bana.

@Bully

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Bu ikiside çok tanıdık ama neyse elbet anlarım sonra :A

Ekli dosyayı görüntüle 137125Ekli dosyayı görüntüle 137126
------

Ahanda buldum :A
Halil İbrahim Yılmaz (Benim adım Melek dizisinden) onu izlediğim için çok tanıdık gelmişti.
Ekli dosyayı görüntüle 137127

Diğerinin adı Adem Türkyılmaz. Kara Tahta, , Tutunamayanlar, Kara Ağaç Destanı gibi dizilerde oynamış. Yan rollerde oynayan bir oyuncu olduğundan o da tanıdık gelmişti bana.

@Bully
Unutmamışsın maşallah, hafızan zehir :A Bulman iyi oldu yoksa kafanı kurcalar dururdu :A

Ben ikisine de denk gelmemişim bir projede :A Burada ilk kez tanışmış olduk :A

• Güldürdün
Unutmamışsın maşallah, hafızan zehir :A Bulman iyi oldu yoksa kafanı kurcalar dururdu :A

Ben ikisine de denk gelmemişim bir projede :A Burada ilk kez tanışmış olduk :A
Diğeri Börü dizisinde de oynamış. Yanlışlıkla silmişim geri ekledim :A
Dizinin Instagram sayfasına bakmak geldi aklıma. Orda oyuncuları takip ediyor. Bu iki isimde takip listesinde olduğuna göre bunlarında bol sahnesini izleriz ve kızlarımıza partner olurlar. Böylelikle erkek kotasıda tamamlanmış oldu :A

• Güldürdün
Diğeri Börü dizisinde de oynamış. Yanlışlıkla silmişim geri ekledim :A
Dizinin Instagram sayfasına bakmak geldi aklıma. Orda oyuncuları takip ediyor. Bu iki isimde takip listesinde olduğuna göre bunlarında bol sahnesini izleriz ve kızlarımıza partner olurlar. Böylelikle erkek kotasıda tamamlanmış oldu :A
Börü aslında benlik dizi ama denk gelemedik :A

Instagram sayfasına bakman akıllıca olmuş :A Resmi hesap takip ediyorsa önemli isimlerdir tabii :A Kızlarımıza partner olurlar doğru :A Zaten kötü bir mafya gibi değildiler, aşk ile daha da düzelirler :A Erkek kotası bunlarla tamamlansın evet zaten kadro kalabalık yeni isimler gelmesin :A

• Güldürdün