neyse ben o güne sehir disini düsünüyorum. Döndügümde yorgun olursam aramam belki yorgunlugunuAynen.
Aaa ne güzel işte denk gelmiş.neyse ben o güne sehir disini düsünüyorum. Döndügümde yorgun olursam aramam belki yorgunlugunu@Bully
Güzel denk gelmiş, diziyi kaçırmıyorsunneyse ben o güne sehir disini düsünüyorum. Döndügümde yorgun olursam aramam belki yorgunlugunu@Bully
Aaa ne güzel işte denk gelmiş.
yoklugunu diye yazacagima yorgunlugunu demisimGüzel denk gelmiş, diziyi kaçırmıyorsun
Zaten bi anlamamıştım ama sorgulamayayım dedimyoklugunu diye yazacagima yorgunlugunu demisim
bu sene yogunluk ve yorgunluk cok fazla yazdigim kelimeler olabilir
İşi ehline bırak.Zaten bi anlamamıştım ama sorgulamayayım dedim
Yoğunluk ve yorgunluk karışabilecek kelimeler aslında normaldir
su an 2727828 tane isle ugrasiyorum normalZaten bi anlamamıştım ama sorgulamayayım dedim
Yoğunluk ve yorgunluk karışabilecek kelimeler aslında normaldir
Aynı anda 2837182727 tane iş yapabilme özelliğini hep takdir etmişimdir zatensu an 2727828 tane isle ugrasiyorum normal
eski meslekten aliskinim ondanAynı anda 2837182727 tane iş yapabilme özelliğini hep takdir etmişimdir zaten
Eski meslek mi? Öğretmenlikten başka mesleğinde mi var?eski meslekten aliskinim ondanyeterki elimde bilgisayar olsun sjsjjsss
günaydinEski meslek mi? Öğretmenlikten başka mesleğinde mi var?
Yoo bunu biliyordum. Hepsi de sigortalı mı?günaydin
benim birden fazla meslegim var. Bu ülkede tek meslek ile SINIRLI kalmak iyi degil
cok kez dillendirmistim ama sen kacirmissin hayret
niye sasirmis gibi sordun.Yoo bunu biliyordum. Hepsi de sigortalı mı?
Şaşıran sensin dikkatini çekerim. Nasıl peki ?niye sasirmis gibi sordun.
sigortali mi derken? bizde sizin gibi degil durumlar
Evet, ilk senin dizi oyuncuları çıktı, sonra benim dizi.muhteşem bir ekip.
Lingo Türkiye Yılbaşı Özel programına baktım. Aşırı keyifliydi izlemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?