"Cennet Mahallesi" Yeniden Çekiliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski başarısını yakalayabilir mi bilemiyorum ama kötü gitmez tabii. :D

TNS'nin sevmesi muhtemel ama Melek Baykal yoksa hiç zahmet etmesinler tutma ihtimali yok. :)

Dizinin son bölümleri baya bozmuştu herhalde izlemedim hikaye ne yönde bilmiyorum ama Özkan Uğur'dan ziyade Müjdat Gezen gelse daha iyi olur Yunus karakteriyle. :)
Son bölümlerinde Müjdat Gezen geri dönmüştü.. Aslında her ikisi de olsa daha iyi olur bence..

Dizi 119 bölüm sürmüş (Toplam 3 sezon ekranda kalmış)

Bilmeyenler için dizinin konusu ;

Cennet Mahallesi, İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzeller güzeli dansöz Sultan ile yanık sesli kemancı Ferhat birbirlerine deliler gibi aşıktır ama iki taraf aileleri arasında 4 göbek önceden başlayan düşmanlık bu iki sevgilinin aşkına mani olmaktadır. Sultan'ın anası bohçacı Pembe ile Ferhat'ın babası zurnacı Yunus da yıllar önce birbirlerine büyük sevda ile bağlanmışlar; ama bu düşmanlık onların da mutluluğunu bozmuştur. Fakat 100. bölümde Ferhat ve Sultan evlenmiştir. Sultan ise tahminen 110. bölümde hamile kalıp 112. bölümde kızı Papatya'yı bankada doğurmuştur. 119. bölümde Ferhat alkollüyken Sultan'ı aldatır ve Ferhat Almanya'ya gider. Finalde hüzünlü bir şekilde dizi son bulur.10 temmuz 2004 - 23 Haziran 2007 arasında Show TV'de yayınlanmış komedi televizyon dizisi.

tamamda cenent mahallesi daha önceden yeniden çekildi zaten atv kanalında eski kadroyla
görgüsüzler adında başlamışlar ve 6 bölüm sonrada final olmuştu ayrıca senaryosu çok değişikti ferhatla şahane ayrılmışlardı ali şan diiden çıkmıştı yanı pembenin küçük kızı büyümüş şişko bşi olmuş :D şahanenin oğlu büyümüş ama ferhatla ayrılmışlar bu 6.bölüm final bölümü son sahnesine bakın şahane başka birisiyle evleniyordu şimdi ali şanla çağlayı nasıl dizide tutucaklar

Melek Baykal kabul etmeyebilir. Programını Star TV'nin bitirmeyecei garanti gibi. Riske atmaz heralde. Yada ben olsam atmazdım :)

Dizi yazın başlar zaten, programı neden sorun oluyor anlamıyorum.. Hem Pembe'siz Cennet Mahallesi olmaz asla..
Sonuçta tutarsa yeni sezonda da devam eder. Melek Baykal yaşını almış bir kişi. Melek programı için gününün yarısını ayırıyor zaten. Diğer yarısını da dizi için ayırmak istemeyebilir.

tamamda cenent mahallesi daha önceden yeniden çekildi zaten atv kanalında eski kadroyla
görgüsüzler adında başlamışlar ve 6 bölüm sonrada final olmuştu ayrıca senaryosu çok değişikti ferhatla şahane ayrılmışlardı ali şan diiden çıkmıştı yanı pembenin küçük kızı büyümüş şişko bşi olmuş :D şahanenin oğlu büyümüş ama ferhatla ayrılmışlar bu 6.bölüm final bölümü son sahnesine bakın şahane başka birisiyle evleniyordu şimdi ali şanla çağlayı nasıl dizide tutucaklar

O dizi Cennet Mahallesi'nin devamı gibi değildi. Aynı kadro benzer karakterler ama farklı bir diziydi. Yani Cennet Mahallesi hiç yokmuş gibi düşünülerek hazırlanmış bir dizi. :)

İlk bölümüyle çok iyi başlamıştı diye hatırlıyorum ama tuhaflıklar olunca çabuk düşmüştü. :):)

Tns artık bu tarz dizileri seviyor Cennet Mahallesi Akasya Durrağı vb..
Cennet Mahallesinden ben her iki gruptanda +8 bekliyorum:D
Tabi eski oyuncu kadrosu olması lazımmmm..

O dizi Cennet Mahallesi'nin devamı gibi değildi. Aynı kadro benzer karakterler ama farklı bir diziydi. Yani Cennet Mahallesi hiç yokmuş gibi düşünülerek hazırlanmış bir dizi. :)

İlk bölümüyle çok iyi başlamıştı diye hatırlıyorum ama tuhaflıklar olunca çabuk düşmüştü. :):)
hayır ilk bölümü izlersen eğer cennet mahallesinin devamı zaten dizide alişandanda bahsediyolar ilk bölümü tekrar bak bence ali şan dısında tüm senaryo aynı :bhr::bhr:

Dizinin konusu Sultan ile Ferhattı onlar da evlendi ne çekecekler artık? :D

Neyse TNS`nin seveceği yapıya sahip kesinlikle. Show Tv Çarşambaya koysun reytinge reyting demesin. :D

Olmadı bence. Yeniden başlaması hata. :)

Alişan ile Çağla Şikel o kadar iş denediler, tutturamadılar, şimdi yeniden Cennet Mahallesi'nde rol alacaklar. İlla ki beraber iş tutturmak istiyorlar anlaşılan. :)

Melek Baykal konusuna gelirsek O'nsuz olmaz. :)

Özkan Uğur ya da Müjdat Gezen'den biri olursa iyi olur. :)

Levent Ülgen yine sahtekar bir rolde oynar kesin. :D

Ayrıca şunu da belirteyim, dizinin başlamama ihtimali de var bence. Çünkü daha önce de başlanacak diye haberler çıkmış fakat başlamamıştı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06