"Cennet Mahallesi" Yeniden Çekiliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Bir zamanlar Show TV'de ekrana gelen ve büyük ses getiren aile dizisi Cennet Mahallesi yeni bölümleriyle ekrana dönmeyi hazırlanıyor.

Posta gazetesinden Mesut Yar'ın yazısına göre yapımcı Erler Film dizinin başrolleri için Alişan ve Çağla Şikel ile anlaştı. Melek Baykal, programı son bulursa dizide yer alacak. Levent Ülgen ile anlaşma yapılmak üzere, ancak Özkan Uğur daha netleşmedi.

Dizinin bir kaç ay sonra başlaması bekleniyor.

TUviYNbhp0g8YU2BgkkEJyZ2.jpg

Çok iyi başlasın Melek Baykal bu dizinin olmazsa olmazlarından onun kesin olması lazım

Son düzenleme:
çok sevindim ama izleyebilirmiyim bilemiyorum tvden ve melek baykalın kesin olması lazım

İlk bölümleri yine çok iyi reyting alır ama sonrası pek iyi gitmez:(

😕 Bir an konu komedi bölümünde açılmış zannettim. Eski kadronun hepsini 1 araya getiremezler. Dizinin ana hikayesi Sultan ile Ferhat'ın kavuşmasıydı ama son bölümlerde Sultan bebek sahibi olmuştu, baştan 1 hikaye bulunması lazım. Tutacağını zannetmiyorum.

Dizinin yeniden başlamasına çok sevindim fakat kanalı yanlış. :A Neyse dizi tutar mı derseniz? İlk bölümlerde 5-6 reyting alır sonradan sertçe bir düşüş yaşar ve 3'lere kadar düşer. Umarım yanılırım, şimdiden bol şans diziye..

NOT: Melek Baykal ve Özkan Uğur kesinlikle olmalı..

harikaa bir haberrr çook çook sevindim penpesiz dizi olmazzz kadro full olmalı ama zeki alasya yok neyse komiserdi yanii bulunur bir çaresi... belki oynarda iki dizide bilinmez...

Eskisi gibi hatırlasaydık iyiydi..

Tüm kadro bir araya gelemez Görgüsüzler ve Bizim Okul gibi çakmanın çakması bir iş olup çıkar..

eğer ki dizinin tekrarları yazın showda 5 alıyorsa bence ilk bölüm 10 alır sonrada 15 lere kadar alır totalde erler film yapıyorsa bir endeni vardır...+dizi eski tadı verirse gerçekleşir birde şuda olabilir oyuncular eski performanslarını sergileyebilmeli mesela melek baykal eskisi gibi performans sergileyemezse izleyici kaçar..ama herşey 4-4 lük olursa 15 leri görür total adına....

TNS'nin sevmesi muhtemel ama Melek Baykal yoksa hiç zahmet etmesinler tutma ihtimali yok. :)

Dizinin son bölümleri baya bozmuştu herhalde izlemedim hikaye ne yönde bilmiyorum ama Özkan Uğur'dan ziyade Müjdat Gezen gelse daha iyi olur Yunus karakteriyle. :)

Küçük Ağa gibi bir dizi 13 alıyorsa Cennet Mahellesi 15 alacak :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06