"Cennet Mahallesi" Yeniden Çekiliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski başarısını yakalayabilir mi bilemiyorum ama kötü gitmez tabii.

Son bölümlerinde Müjdat Gezen geri dönmüştü.. Aslında her ikisi de olsa daha iyi olur bence..

Dizi 119 bölüm sürmüş (Toplam 3 sezon ekranda kalmış)

FOX'ta olsaydı keşke ne güzel günlük günlük izlerdik

tamamda cenent mahallesi daha önceden yeniden çekildi zaten atv kanalında eski kadroyla
görgüsüzler adında başlamışlar ve 6 bölüm sonrada final olmuştu ayrıca senaryosu çok değişikti ferhatla şahane ayrılmışlardı ali şan diiden çıkmıştı yanı pembenin küçük kızı büyümüş şişko bşi olmuş
şahanenin oğlu büyümüş ama ferhatla ayrılmışlar bu 6.bölüm final bölümü son sahnesine bakın şahane başka birisiyle evleniyordu şimdi ali şanla çağlayı nasıl dizide tutucaklar

Melek Baykal kabul etmeyebilir. Programını Star TV'nin bitirmeyecei garanti gibi. Riske atmaz heralde. Yada ben olsam atmazdım

Dizi yazın başlar zaten, programı neden sorun oluyor anlamıyorum.. Hem Pembe'siz Cennet Mahallesi olmaz asla..
Sonuçta tutarsa yeni sezonda da devam eder. Melek Baykal yaşını almış bir kişi. Melek programı için gününün yarısını ayırıyor zaten. Diğer yarısını da dizi için ayırmak istemeyebilir.

O dizi Cennet Mahallesi'nin devamı gibi değildi. Aynı kadro benzer karakterler ama farklı bir diziydi. Yani Cennet Mahallesi hiç yokmuş gibi düşünülerek hazırlanmış bir dizi.

İlk bölümüyle çok iyi başlamıştı diye hatırlıyorum ama tuhaflıklar olunca çabuk düşmüştü.

Çook sevindim 😀 Efsane geri dönüyor .İnşallah geri döner

Tns artık bu tarz dizileri seviyor Cennet Mahallesi Akasya Durrağı vb..
Cennet Mahallesinden ben her iki gruptanda +8 bekliyorum

Tabi eski oyuncu kadrosu olması lazımmmm..

hayır ilk bölümü izlersen eğer cennet mahallesinin devamı zaten dizide alişandanda bahsediyolar ilk bölümü tekrar bak bence ali şan dısında tüm senaryo aynı

Dizinin konusu Sultan ile Ferhattı onlar da evlendi ne çekecekler artık?

Neyse TNS`nin seveceği yapıya sahip kesinlikle. Show Tv Çarşambaya koysun reytinge reyting demesin.

Onlarca tekrarı bile yazın ilk 15'e giriyordu..

Olmadı bence. Yeniden başlaması hata.

Alişan ile Çağla Şikel o kadar iş denediler, tutturamadılar, şimdi yeniden Cennet Mahallesi'nde rol alacaklar. İlla ki beraber iş tutturmak istiyorlar anlaşılan.

Melek Baykal konusuna gelirsek O'nsuz olmaz.

Özkan Uğur ya da Müjdat Gezen'den biri olursa iyi olur.

Levent Ülgen yine sahtekar bir rolde oynar kesin.

Ayrıca şunu da belirteyim, dizinin başlamama ihtimali de var bence. Çünkü daha önce de başlanacak diye haberler çıkmış fakat başlamamıştı.