- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,060
Öncelikle Adını Feriha Koydum zaten 15:15'e alınıyor Cuma itibariyle. Yüksek ihtimal Cennet Mahallesi yer değiştirecektir. Kaliteli yayın diyorsun ama ne yayınlayacak ki bu kanal. Zaten elinde Pis Yedili gibi bir koz var bunu yayınlıyor sürekli. Onun dışında Adını Feriha Koydum'da yayınlanıyor. Bence Türk Malı'da yayınlanmaya devam etmeli. Ayrıca mümkünse Sıdıka başlamalı.
Tamam ama AFK'ı neden en başta düzgün bir saatte yayınlamadı bu kanal? İzleyiciye saygısızlık değil midir bu Deniz? şimdi bilmem kaçıcı bölümden başlayacak cuma günü. Belki izlemeyen insanlarda izleyecekti bu diziyi ama sırf Show'un gereksiz hamlelerinden dolayı izleyemeyecek. Ben kanala bu yüzden kızıyorum. Elinde dizi var, kullanamıyor. Yarışma var, kullanamıyor...
Benzemez Kimse Sana başladıktan bir hafta sonra Ben Burdan Atlarım başladı. Benzemez Kimse Sana o kadar iyi reytinglerine rağmen 2. kuşağa kaydırıldı. İki yarışmada heba oldu. Kanal projeleri olan bir kanal ama kullanmayı bilmiyor. Gidiyor arşivden en kötü ve en eski dizileri yayına sokuyor. TVem misin sen?
Ustura Kemal tam reytingleri yükselmeye başlamışken yayın hayatına kendini bir anda Pazar gününde buldu. Sonra bir daha da toparlayamadılar zaten.