'Cennet Mahallesi' Tekrarlarıyla Show TV'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği bir roman mahallesinde iki farklı ailenin birbirlerine karşı olan anlaşamamazlıklarını ama bir o kadarda birbirlerine bağlılıklarının ele alındığı "Cennet Mahallesi" tekrar bölümleriyle Show TV'de!

Melek Baykal, Zeki Alasya, Müjdat Gezen, Çağla Şikel Altuğ, Alişan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı komedi dizisi Cennet Mahallesi hafta içi her gün 13.45'te tekrar bölümleriyle Show TV'de!

Show TV'de daha önce aynı saatlerde "Bizim Evin Halleri" dizisinin tekrar bölümleri yayınlanıyordu. Ancak kanal bu dizinin tekrar bölümlerinin iyi gitmemesi üzerine yerine Pis Yedili'nin tekrar bölümü saatini uzatarak Cennet Mahallesi'ni yayınlamayı uygun gördü!

7UCalYyfyNIjtdPFKY2zBLrF.jpg

Kaliteli yayın anlayışı bu olsa gerek. Birini bitiriyorlar, diğerini başlatıyorlar. :F

Ben izlerim iyi olmuş. :)

- - - Ekleme - - -

Kanal D yıllardır Arka Sokaklar ile Akasya Durağını yayınlıyor ona bi şey denmez tabii
Ona da diyorum ama o kanal PT kuşağını o kadar iyi doldurabiliyor ki gündüz kuşağı unutuluyor. 😉

Bu kanalın PT'sinde ne var? "Salih Kuşu". :F

Ona da diyorum ama o kanal PT kuşağını o kadar iyi doldurabiliyor ki gündüz kuşağı unutuluyor. 😉

Salih Kuşu haricin de kiler gayet iyi komedi dizileri. Yeni sezona umarım iyi yapımlar olacak o zaman bu mesajını alıntılarım. 😉

Arkadaş ben yemin ediyorum sizi anlayamıyorum, vallahi billahi anlayamiyorum, Eminim salih kuşunun ab'si yüksek olsaydi her aksam oturup izlemeye calisacaktin. Sizin bu ab merakinizi, ab dizilerini izleyip ben kaliteli insanim havalarinizi, total grubunu yani türk halkını temsil eden grubu kendi çapınizda dışlamanızı(Maddi durumunuzu ve eğitim-kültür düzeyinizi cok merak ediyorum), turkceyi super kullanarak aslinda o mantık yoksunu yorumlarınizı cok degerli saymanızı anlayamıyorum. Sürü psikolojisini hayat felsefesi yapmışsınız. O taptığınız ab halkı türkiyenin baskenti trabzondur dese inanacaksiniz. Sen simdi bana cevap olrak ne alaka ben ab halki falan demedim ki ben canim ne isterse onu izlerim demeyi planliyorsun ya, bence bosuna ugrasma cunku kimse inanmayacak

İyi yapmışlar, Bizim Evin Halleri oldukça vasattı.

Cennet Mahallesi her zaman rağbet görmüştür.

Arkadaş ben yemin ediyorum sizi anlayamıyorum, vallahi billahi anlayamiyorum, Eminim salih kuşunun ab'si yüksek olsaydi her aksam oturup izlemeye calisacaktin. Sizin bu ab merakinizi, ab dizilerini izleyip ben kaliteli insanim havalarinizi, total grubunu yani türk halkını temsil eden grubu kendi çapınizda dışlamanızı(Maddi durumunuzu ve eğitim-kültür düzeyinizi cok merak ediyorum), turkceyi super kullanarak aslinda o mantık yoksunu yorumlarınizı cok degerli saymanızı anlayamıyorum. Sürü psikolojisini hayat felsefesi yapmışsınız. O taptığınız ab halkı türkiyenin baskenti trabzondur dese inanacaksiniz. Sen simdi bana cevap olrak ne alaka ben ab halki falan demedim ki ben canim ne isterse onu izlerim demeyi planliyorsun ya, bence bosuna ugrasma cunku kimse inanmayacak
Gayet güzel yazmışsın kardeşim helal olsun. :)

Show TV'nin Pis Yedili ve Her Şey Yolunda Merkez dizilerini izliyorum ben Serhat. Özellikle Her Şey Yolunda Merkez'in Total reytingleri AB'den daha yüksek ama buna rağmen ben çok kaliteli buluyorum. Hatta AB'sinin neden yüksek olmadığına çok şaşırıyorum. :)

Salih Kuşu basit senaryo ve basit diyaloglar ile zaten ancak hayallerde AB'de Total'den üstün olabilir. 😉

Cennet Mahallesi sıcak bir aile dizisi. Özledik Pembe'yi :)

Esra Show Tv'nin durumu ortada zaten ne bekliyorsun ki. Bence Pt kuşağı da gayet başarılı hala şu durumdaki Show için. Yakında Aşk Emek İster'de başlıyor. Daha da güzelleşir. :) Unutma ki bir zamanlar sen de Show Tv seviyordun. :)

Esra Show Tv'nin durumu ortada zaten ne bekliyorsun ki. Bence Pt kuşağı da gayet başarılı hala şu durumdaki Show için. Yakında Aşk Emek İster'de başlıyor. Daha da güzelleşir. :) Unutma ki bir zamanlar sen de Show Tv seviyordun. :)
Doğru ama tarafsız ele almak gerekirse bu kanal yeniden eski hale gelmek istiyorsa kaliteli yayınlar yapması gerek. Baksana kanal kaliteli yayınları sabahın 9'un da yayınlıyor ya. Cennet Mahallesi'de 13.45 :F

Doğru ama tarafsız ele almak gerekirse bu kanal yeniden eski hale gelmek istiyorsa kaliteli yayınlar yapması gerek. Baksana kanal kaliteli yayınları sabahın 9'un da yayınlıyor ya. Cennet Mahallesi'de 13.45 :F

Öncelikle Adını Feriha Koydum zaten 15:15'e alınıyor Cuma itibariyle. Yüksek ihtimal Cennet Mahallesi yer değiştirecektir. Kaliteli yayın diyorsun ama ne yayınlayacak ki bu kanal. Zaten elinde Pis Yedili gibi bir koz var bunu yayınlıyor sürekli. Onun dışında Adını Feriha Koydum'da yayınlanıyor. Bence Türk Malı'da yayınlanmaya devam etmeli. Ayrıca mümkünse Sıdıka başlamalı. :)

hey trabzonu kötulemeeee @SERHAT3456 :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919