Bu gidişle o gerçekten ölmeden dizide ölmez adam her sezon sonu için reyting kapısıÖlsün artık çok bile yaşadı o karakteri
Bu gidişle o gerçekten ölmeden dizide ölmez adam her sezon sonu için reyting kapısıÖlsün artık çok bile yaşadı o karakteri
Yani ama 2 3 sezon devam ediyorsa yapılabilir bence 👍
Tabi en az bir 500 daha gideri var bence14 yıldır ölmeyen Rıza Baba ölmez.
Tabi en az bir 500 daha gideri var bence
Kalbi durmuştu kaç sene önceki sezon finalindeBu gidişle o gerçekten ölmeden dizide ölmez adam her sezon sonu için reyting kapısıha sonra bir de sezon başı var öldü mü ölmedi mi diye
Yaptılar 14.bölümde arabası tarandıHercai'de Akın'ı öldürür gibi yapsınlar 2 - 3 bölüm, belki işe yarar.
Tabiki de final yapması için sebep yok zatenAllah korusun Zafer Ergin'e bir şey olmadığı sürece, karakter de devam eder dizi de.
Kalbi durmuştu kaç sene önceki sezon finalindedediğinde haklısın ölmez
Yaptılar 14.bölümde arabası tarandı
Evet 😂 suat öldüğünde üzmüştü beniHer sezon bir şey oluyor ama dizinin ana karakterlerine hiç bir şey olmuyor.
Tabiki de final yapması için sebep yok zaten
Mardin'de deniz yok kiO bölüme gelmeden bıraktığım için bilmiyordum.Bu sezonda Reyyan'a yapsın, denize düşsün mesela.
Onu hiç düşünmemiştimGöl vardır.
Anladım uçurumdan düşebilirler bence sezon finalinde klasik dizi sezon finaliO bölüme gelmeden bıraktığım için bilmiyordum.Bu sezonda Reyyan'a yapsın, denize düşsün mesela.
Anladım uçurumdan düşebilirler bence sezon finalinde klasik dizi sezon finali
Hah orası çok iyi yalnız sahne biraz uzun olsa dizinin sahnesi Yarına Tek Bilet'in son sahnesine dönüşecekmişBuradan aşağıya rahatça düşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?