Cenk Karaçay'a Ne Oldu? (Zalim İstanbul - Final)

Şeniz ve Ceren ikilisi dizinin en iyi karakterlerindendi, ikisi için ayrı bir dizi veya film yapılabilir yani. Umarım bu dizi genç oyuncular için iyi bir referans olur da yeni sezonda başka bir dizide izleriz hepsinni.
bende bu oyuncuları başka dizilerde izlemek istiyorum hatta bazıları bir daha aynı dizide oynasa harika olurdu

Reactions: Emre Ozansoy
Saçmalık bunun neresinde?Cenk zaten hastaydı.Sadece karakteri hızlıca öldürmüş oldular.

Ama zaten son iki üç bölümde çıktı hastalığı ortaya. Hastalık olmasaydı daha farklı bir final olurdu. Ceren & Nedim, Cenk & Cemre ile mutlu bir son olabilirdi.

bende bu oyuncuları başka dizilerde izlemek istiyorum hatta bazıları bir daha aynı dizide oynasa harika olurdu

Bahar ve Berker için yeni sezon işlerinde adı geçiyor denildi, umarım izleriz.
İkisi de başarılı oyuncu çünkü.

Uzun bir aradan sonra tekrar izleyeceğimizi düşünüyorum ben. Boran Kuzum ve Miray Daner'de olduğu gibi.

Ama zaten son iki üç bölümde çıktı hastalığı ortaya. Hastalık olmasaydı daha farklı bir final olurdu. Ceren & Nedim, Cenk & Cemre ile mutlu bir son olabilirdi.
Cemre'nin gönlünün Nedim de olduğunu bildiği Cenk'in gösterdiği davranışa kocaman bir 👏.