dizi aslında final yapmasaydı iyidi ama final yapılıyor diye son 3 bölüm çok çabuk işliyordu konularıBen de Cenk için fotoğraf arıyorum.Güzel bir fotoğrafını bulup koyacağım...
Fragman iyiydi, aceleye getirilmiş gibiydi bence. Saçma geldi bana.![]()
dizi aslında final yapmasaydı iyidi ama final yapılıyor diye son 3 bölüm çok çabuk işliyordu konularıBen de Cenk için fotoğraf arıyorum.Güzel bir fotoğrafını bulup koyacağım...
Fragman iyiydi, aceleye getirilmiş gibiydi bence. Saçma geldi bana.![]()
dizi aslında final yapmasaydı iyidi ama final yapılıyor diye son 3 bölüm çok çabuk işliyordu konuları![]()
ilk sezon çok fazla değil ama 2.sezon diziye alıştım ama bu defa da dizi bitirildiEvet, hikayesi bir şekilde devam edebilirdi.![]()
Evet izledim@12.Adam izledin mi sende bölümü?
Evetizledim
Az kala beni de öldüreceklerdi zor kurtardım façayı.
ilk sezon çok fazla değil ama 2.sezon diziye alıştım ama bu defa da dizi bitirildi![]()
Az kala beni de öldüreceklerdi zor kurtardım façayı.![]()
Güzel buldum.Gayet duygusaldı.Cenk'in oğlunu Nedim'e emanet etmesi ve videolu mesajdaki sahneyi çok beğendim ve başarılı buldum.Nasıl buldun bölümü ve konuda ki sahneyi?
Güzel buldum.Gayet duygusaldı.Cenk'in oğlunu Nedim'e emanet etmesi ve videolu mesajda sahneyi çok beğendim ve başarılı buldum.
şeniz ceren ikilisi dizinin aksiyonunu şaha çıkardı.zaten oyuncu kadrosu başarılıydı.hikayeden 1 sezon daha rahat çıkabilirdi.dizi bazı hataları bulunuyordu ama oyuncuların doğallığı diziyi baktırıyordu aslındaİlk sezon bağımlısı olduğum Yasak Elma'yı bırakmıştım bu dizi için, ama bıraktığıma da değmişti. İkinci sezon ilk bölümler iyiydi, ama sonradan Oya, Başak gibi karakterler girince saçmaladı.
Bildiğim kadarıyla Agah'a gelen zarfların kimden geldiği konusu da atlandı. İkinci sezonu sadece sahne sahne takip ettim, ama son üç bölüm çekti tekrardan beni. Şimdi de bitti.![]()
bende Cemre Cenk diyordum hepDuygusal bir final olacak deniliyordu, ama böyle bir şey beklemiyordum ben doğrusu. Cenk'in ölmesi biraz saçma geldi bana. Nedim ile Cemre yerine de Cenk & Cemre olmalıydı bence.![]()
bende Cemre Cenk diyordum hep![]()
(BanlandıFinal oldu zaten, konuyu hazırladım 15 dakika ne başlık atsam diye düşündüm. Bir şey olmaz bence.![]()
Saçmalık bunun neresinde?Cenk zaten hastaydı.Sadece karakteri hızlıca öldürmüş oldular.Duygusal bir final olacak deniliyordu, ama böyle bir şey beklemiyordum ben doğrusu. Cenk'in ölmesi biraz saçma geldi bana. Nedim ile Cemre yerine de Cenk & Cemre olmalıydı bence.![]()
şeniz ceren ikilisi dizinin aksiyonunu şaha çıkardı.zaten oyuncu kadrosu başarılıydı.hikayeden 1 sezon daha rahat çıkabilirdi.dizi bazı hataları bulunuyordu ama oyuncuların doğallığı diziyi baktırıyordu aslında![]()