Cenk Karaçay'a Ne Oldu? (Zalim İstanbul - Final)

Ben de Cenk için fotoğraf arıyorum. :A Güzel bir fotoğrafını bulup koyacağım...

Fragman iyiydi, aceleye getirilmiş gibiydi bence. Saçma geldi bana. :(
dizi aslında final yapmasaydı iyidi ama final yapılıyor diye son 3 bölüm çok çabuk işliyordu konuları :)

ilk sezon çok fazla değil ama 2.sezon diziye alıştım ama bu defa da dizi bitirildi :)

İlk sezon bağımlısı olduğum Yasak Elma'yı bırakmıştım bu dizi için, ama bıraktığıma da değmişti. İkinci sezon ilk bölümler iyiydi, ama sonradan Oya, Başak gibi karakterler girince saçmaladı.

Bildiğim kadarıyla Agah'a gelen zarfların kimden geldiği konusu da atlandı. İkinci sezonu sadece sahne sahne takip ettim, ama son üç bölüm çekti tekrardan beni. Şimdi de bitti. :(

Güzel buldum.Gayet duygusaldı.Cenk'in oğlunu Nedim'e emanet etmesi ve videolu mesajda sahneyi çok beğendim ve başarılı buldum.

Duygusal bir final olacak deniliyordu, ama böyle bir şey beklemiyordum ben doğrusu. Cenk'in ölmesi biraz saçma geldi bana. Nedim ile Cemre yerine de Cenk & Cemre olmalıydı bence. :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İlk sezon bağımlısı olduğum Yasak Elma'yı bırakmıştım bu dizi için, ama bıraktığıma da değmişti. İkinci sezon ilk bölümler iyiydi, ama sonradan Oya, Başak gibi karakterler girince saçmaladı.

Bildiğim kadarıyla Agah'a gelen zarfların kimden geldiği konusu da atlandı. İkinci sezonu sadece sahne sahne takip ettim, ama son üç bölüm çekti tekrardan beni. Şimdi de bitti. :(
şeniz ceren ikilisi dizinin aksiyonunu şaha çıkardı.zaten oyuncu kadrosu başarılıydı.hikayeden 1 sezon daha rahat çıkabilirdi.dizi bazı hataları bulunuyordu ama oyuncuların doğallığı diziyi baktırıyordu aslında:)

Duygusal bir final olacak deniliyordu, ama böyle bir şey beklemiyordum ben doğrusu. Cenk'in ölmesi biraz saçma geldi bana. Nedim ile Cemre yerine de Cenk & Cemre olmalıydı bence. :Z
Saçmalık bunun neresinde?Cenk zaten hastaydı.Sadece karakteri hızlıca öldürmüş oldular.

şeniz ceren ikilisi dizinin aksiyonunu şaha çıkardı.zaten oyuncu kadrosu başarılıydı.hikayeden 1 sezon daha rahat çıkabilirdi.dizi bazı hataları bulunuyordu ama oyuncuların doğallığı diziyi baktırıyordu aslında:)

Şeniz ve Ceren ikilisi dizinin en iyi karakterlerindendi, ikisi için ayrı bir dizi veya film yapılabilir yani. Umarım bu dizi genç oyuncular için iyi bir referans olur da yeni sezonda başka bir dizide izleriz hepsinni.

• Harika
Reactions: Turkuazz