Cengiz Ünder Beşiktaş'a Mı Gidiyor?

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,612
Puanı
410
1000007899.jpg

Kış transfer sezonu adına sürpriz bir gelişme yaşanmak üzere. Fenerbahçe'nin A Milli oyuncusu Cengiz Ünder için Beşiktaş kiralama teklifi yaptı.

Oyuncu ve taraflar arasında prensip anlaşmasının sağlandığı Fenerbahçe'nin bu transfer için onayının beklendiği vurgulandı. İki takım sözlü olarak anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin onayıyla resmi olarak yazışmaların başlaması bekleniyor.

Fenerbahçe daha önce İtalya liginde bulunan Torino takımından Cengiz Ünder için teklif almış ancak Fenerbahçe bu teklifi reddetmişti.

Cengiz Ünder için Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye teklifi 1.5 yıllık opsiyonlu kiralama şeklinde. Kiralamada zorunlu satın alma maddesi bulunmuyor.

Dogrusun haklisin da, bu sezon ben o umudu bile göremiyorum BJK'de. O yüzden bosuna harcamasinlar.
Bu maç ile birlikte lig adına genel bir yorum yapmak istiyorum.
Avrupa'da 5 takım ile temsil ediliyoruz. Bunlardan ikisi bu sene büyük ihtimalle Fenerbahçe ve Galatasaray olacak.
Kalan 3 takım için adaylar; Eyüp, Göztepe, Samsun olur.
Beşiktaş durumunu düzeltecek özellikle yeni teknik direktörü Ole Gunnar Solskjear ile. Ama aradaki puan farkını kapatabilecek maç sayısı kalabilecek mi Beşiktaş ve Trabzonspor için göreceğiz. Maç sayısı anlamında makas daralıyor.
Şuan ki oyun felsefeleri ile Eyüp, Göztepe ve Samsun'u puan anlamında yakalamaları çok zor Beşiktaş ve Trabzonspor'un. Sene sonu avrupa vitrininde olacaklarını sanmıyorum.

Şuan devam eden transfer sezonunu Beşiktaş ve Trabzonspor bu düşünceyi fark ederek değerlendirmeli. (İki takımda transfer yapmasın demiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.)
Bir nevi sende şu şekilde düşünüyorsun o zaman. Dün konu başlığı altında yazmıştım. :)

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Ama Eyüpspor ile Avrupa'ya gitmek de ne bileyim.
Gidişat onu gösteriyor yapacak bir şey yok. Bazen bana da komik geliyor ama takım yapılanması dediğimiz şey tam olarak bu oluyor. 😅 İstediğin kadar büyük ol iyi bir yapılanma yoksa sene için de hüsrana uğrarsın. ☺️

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Bana kalırsa bu sezon özelinde Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa'ya gidebileceğini hala düşünmüyorum 3 4 5 arasında çok fazla puan farkı var ve kalan maç sayısı giderek azalıyor kapanabilir mi tabii ki ama gidişat kapatabileceklermiş gibi görünmüyor. Aynı şeyi alt tarafta bulunan bodrumspor Hatayspor ve Adana Demir için de kendi adıma söyleyebilirim. 3 ile Trabzonspor arasında 15 puan fark var. Yani Samsunspor hiç kazanmasa bile 26 haftanın sonu dahi olsa Trabzonspor'un önünde olmuş oluyor. Hiç maç yapamasa bile. Beşiktaş ile de 24 haftanın sonuna kadar hiç maç yapmasa bile önünde kalıyor. Bu saydığımız 3 takım hiç mi puan almayacak işte asıl sorulması gereken soru bu transfer sezonunda. :)

Beşiktaş'ın işine yarayabilir ve orda yeniden kendini bulabilir.

Mourinho, Roma'dan da Cengiz'e takıntılıymış ve o yüzden de oynatmıyormuş.

• İlginç
Reactions: 12.Adam and TenTen
Cengiz kafasında futbolu bitirmiş, halbuki yaşı daha genç. Beşiktaş kendini gösterebileceği bir yer değil bence. İki maç kötü oynasa taraftar yuhalamaya başlar. :)

• Aynen
Reactions: TenTen
Emre Mor, Cengiz Ünder, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Batuhan Karadeniz ve niceleri. Ne ümitler besliyorduk fos çıktı hepsi. Hepsi de yetenekli ama potansiyellerine ulaşamadı.

Cengiz Ünder'in Beşiktaş'a transferi mali şartlarda anlaşılamaması üzerine iptal oldu. (TRT Spor)

Benim fikrim; Eğer ki mali şartlar anlaşılmama bir haberde yazıyorsa taraftarlardan çekinmişler demektir. Boşa yalan konuşmasınlar çünkü transfer de herhangi bir sorun yoktu. :)