sen izlemesende olur her çarsamba amgargo koydu zaten sen gıdersın senın gıbı onları gelır alayınız gelsın
cemil ipekçiye kızdın sanırım kreys)
cemil ipekci emekli olma vakti geldi hazım sorunu yasıyor kendisi hürremin özeti görünce gözleri yuvarlarından fırlamıs olabilir
bence sorun cemil ipekçinin padişaha duyduğu hayranlıkla kendini hürremin yerine koymasıfiruzeyi kıskanıyor hazmedemiyor
cemil ıpekcının kanuniye ilgisi olsa ilk başta hürremi kıskanirdı)))
öyle olmuyor işte .. kendini hürrem olarak hayal ediyor cemil) birebir hürremle aynı kefeye koyduğu zaman kendini rakiplerini doğal olarak ekarte etmeye çalışıyor tepkisini doğal karşılıyorum)
Son 3 mesaj fazla müstehcen olmuş sanki ya da ben art niyetliyim baya.
ben bilmem cemil bilir)) de cemil halvete bişey demiyor aşk şiirleri konmasına anlam veremiyor ama hürrem dizide halvete karşıydı
- - - Ekleme - - -
müstehcenlik yok biz buna psikodram diyoruz seyirci bir an izlediği dizideki karakterlere kendini koyuyor acaba ben ne olsam ne yaparım diye düşünüyor yoksa bu psikodrama olmasa diziler bu kadar çok izlenmez
Son 3 mesaj fazla müstehcen olmuş sanki ya da ben art niyetliyim baya.
Sevmiyorum bu adamı aslında muhteşemi eleştirdiği zaman haklı
muhteşem yüzünden bir gün cemil ipekçiye hak vereceğin aklının ucundan geçermiydi west ..)
herşeyede bir cevabın var oylamada sana oy attım bak kıymetimi bil
muhteşem yüzünden bir gün cemil ipekçiye hak vereceğin aklının ucundan geçermiydi west ..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?