Cemil İpekçi'de Muhteşem Yuzyıla Sardı ! Bidaha da İzlemem FF Özel

sen izlemesende olur her çarsamba amgargo koydu zaten sen gıdersın senın gıbı onları gelır alayınız gelsın :)

cemil ipekci emekli olma vakti geldi hazım sorunu yasıyor kendisi hürremin özeti görünce gözleri yuvarlarından fırlamıs olabilir :D

bence sorun cemil ipekçinin padişaha duyduğu hayranlıkla kendini hürremin yerine koyması :) firuzeyi kıskanıyor hazmedemiyor :)

cemil ıpekcının kanuniye ilgisi olsa ilk başta hürremi kıskanirdı :))))

öyle olmuyor işte .. kendini hürrem olarak hayal ediyor cemil :)) birebir hürremle aynı kefeye koyduğu zaman kendini rakiplerini doğal olarak ekarte etmeye çalışıyor tepkisini doğal karşılıyorum :))

Son 3 mesaj fazla müstehcen olmuş sanki ya da ben art niyetliyim baya. :D

öyle olmuyor işte .. kendini hürrem olarak hayal ediyor cemil :)) birebir hürremle aynı kefeye koyduğu zaman kendini rakiplerini doğal olarak ekarte etmeye çalışıyor tepkisini doğal karşılıyorum :))

ben bilmem cemil bilir :))) de cemil halvete bişey demiyor aşk şiirleri konmasına anlam veremiyor ama hürrem dizide halvete karşıydı

- - - Ekleme - - -

müstehcenlik yok biz buna psikodram diyoruz seyirci bir an izlediği dizideki karakterlere kendini koyuyor acaba ben ne olsam ne yaparım diye düşünüyor yoksa bu psikodrama olmasa diziler bu kadar çok izlenmez

ben bilmem cemil bilir :))) de cemil halvete bişey demiyor aşk şiirleri konmasına anlam veremiyor ama hürrem dizide halvete karşıydı

- - - Ekleme - - -

müstehcenlik yok biz buna psikodram diyoruz seyirci bir an izlediği dizideki karakterlere kendini koyuyor acaba ben ne olsam ne yaparım diye düşünüyor yoksa bu psikodrama olmasa diziler bu kadar çok izlenmez

aşk şiirleri diziye ayrı bir hava katıyor zaten o dönemki aşkların gecelik sona ermediğine işarettir bu şiirler adamların acelesi yok hayatı sindire sindire yaşıyorlar :))

- - - Ekleme - - -

sana öyle gelmiştir endgame .. olayın derinine indik beyazsoy buna psikodrama diyor isimler değişebilir ama tek konmayacak isim müstehcenliktir sanırım ..:)) cemil ipekçi üzerine değişen bir yorum değilde insan ruh halindeki değişimlerle alakalı bir durum sanırım:)

Yine Muhteşem Yüzyıl, yine haklı bir eleştri. Zaten genellikle dizi, böyle eleştri alıyor.

Bu sezon diziyi eleştiren sayısı hayli fazla aslında, Firuze reyting için iyi ama sanki yakışmadı diziye...