Cemal Hünal Hayranlarına Dizi Müjdesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Atlara olan düşkünlüğüyle bilinen Cemal Hünal, yeni dizisi 'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' için yine atla kamera karşısına geçti. Iki sene önce geçirdiği at kazası nedeniyle yüzünden ağır bir ameliyat geçiren ünlü oyuncu, talihsiz kazaya rağmen at tutkusundan vazgeçmiyor. Patrona Halil İsyanı'nı konu alan dizide 'Murat' karakterini canlandıran Hünal, çekimler sayesinde atlarla bol bol zaman geçirme imkanı bulduğunu ve hobi ile işi bir arada yürüttüğünü söylüyor.

61646_2.jpg

haydaaa yine bi osmanlı tutmaz arkadaş hele dizileri tutmamış bi cemal hünal varken...

Kendisini Adanalı dizisinde izledim başka hiçbir yerde izlemedim .Oyunculuğu çok iyi değil ve neredese tüm yapımları reyting kurbanı oldu ben yapımcı olsam çalışmam onunla

Arkadaşlar dizi tutmaz diyorsunuz da dizide Cemal Hünal'ın başrol olacağı nereden belli ? Belki başrolde daha iyi kişiler de var :) Sadece bir oyuncuyla tutar tutmaz tahmini yapmak yanlış. Ama tabii şu an yeni dizi tutturmak epey güçleşti bu bir gerçek...

oyunculuğu kötü ama yakışıklılık konusunda sıksa suyunu çıkarır... taşl gibi adam sonuçta... diziye yakışır ama oyunculuğunu gelişitirmesi lazım birazda spor yapıp kaaslarını korursa daha çok sevnrim :D

Cemal Hünal'in yer aldigi dizileri pek begemiyorum (Asi haricinde) ama filmleri güzel; Issiz Adam ve Romantik Komedi.

Cemal Hünal'in yer aldigi dizileri pek begemiyorum (Asi haricinde) ama filmleri güzel; Issiz Adam ve Romantik Komedi.

en genel olarak oyunculuğunu gerçekten kötü bulyorum çnkü mesleğine pek önem vermiyo ve rol icabı olduğunu çok belli ediyo... adam gbi adam ama :D sadece böyle kalmamalı biraz kendini geliştirsin bak nasıl arrtıyo ratingleri :D