Cem Yiğit Üzümoğlu Gözaltına Alındı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,870
Puanı
1,061
GnnnAzkXcAANRO4

Sanat dünyasında yaşanan şok gelişmeler devam ediyor.

NOW'da yayınlanan 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar' dizisinde rol alan Cem Yiğit Üzümoğlu, yaptığı boykot paylaşımları gerekçe gösterilerek sabah saatlerinde 10 kişiyle beraber gözaltına alınırken ifadesinin ardından gün içinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Oyuncular Sendikası Başkanı Zuhal Olcay, sendikanın yönetim kurulu üyesi olan Üzümoğlu'na destek için alanda olduklarını belirtti:

GÜNCELLEME: Kendisiyle birlikte gözaltına alınan 11 kişi yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Üzümoğlu'nun, sanatçılardan oluşan bir WhatsApp grubunda yaptığı protesto davetinin bazı kişiler tarafından sızdırılması sonucu suçlandığı öğrenildi.
GnmAtIoWgAAhiLV

Son düzenleme:
Ülke cinnet hali içinde. Bu böyle nereye kadar ?

Bu arada zamanında kendisini yerin dibine sokmamız için birçok malzeme veren Kubilay Aka'nın asla böyle açık, net ve cesur tepkiler vereceğini düşünmüyordum helal olsun.

Kubilay Aka kadar olamayan o kadar çok kişi var ki. Özgün Çoban'a da helal olsun senelerce başrol oynayıp susanları görünce kendisinin duruşu çok değerli 🥳

Demet Özdemir, Beren Saat, Eda Ece, Hazal Kaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy, Hande Erçel, Hilal Altınbilek, Deniz Can Aktaş, Serenay Sarıkaya, Murat Aygen, Bahar Şahin, Gökhan Alkan, Sinem Ünsal, Ozan Akbaba, Aslı Enver, Cansu Dere, Ebru Özkan, İbrahim Çelikkol. Gönderi beğenmişlerdir bilemem ama hikaye görmedim. Takip listemi azaltmanın zamanı gelmiş :)

Gülben Ergen kendisine eleştirilecek çok şey veriyor ama yine bir şekilde çıkıp açıklama yapıyor, oyuncular susarken konuşarak ya sev ya nefret et tarzını sürdürdü :A

Kubilay Aka kadar olamayan o kadar çok kişi var ki. Özgün Çoban'a da helal olsun senelerce başrol oynayıp susanları görünce kendisinin duruşu çok değerli 🥳

Demet Özdemir, Beren Saat, Eda Ece, Hazal Kaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy, Deniz Can Aktaş, Serenay Sarıkaya, Murat Aygen, Bahar Şahin, Gökhan Alkan, Sinem Ünsal, Ozan Akbaba, Aslı Enver, Cansu Dere, Ebru Özkan, İbrahim Çelikkol. Gönderi beğenmişlerdir bilemem ama hikaye görmedim. Takip listemi azaltmanın zamanı gelmiş :)
Sadece o değil Dilan Çiçek Deniz (geçen yıl aynı filmde oynamışlardı) de mahkemeye gelmiş. Normalde ona da bayılmam ama takdiri hak ediyor.

Maşallah tüm sektörü takip ediyormuşsun ama yine de Beren Saat'in hakkını yeme. :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
Sadece o değil Dilan Çiçek Deniz (geçen yıl aynı filmde oynamışlardı) de mahkemeye gelmiş. Normalde ona da bayılmam ama takdiri hak ediyor.

Maşallah tüm sektörü takip ediyormuşsun ama yine de Beren Saat'in hakkını yeme. :A
Beren'in bu paylaşımını biliyorum ama meslektaşları işinden atılırken de sesini çıkarsaydı keşke. Yoksa Kemal dedeyle resmi bile var :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat