Cem Yılmaz'dan Yeni Film 'Yahşi Doğu'

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Sevilen komedyen Cem Yılmaz yepyeni filmiyle dönüş yapacak. Bilindiği üzere bundan bir önceki filmi ise "Yahşi Batı" idi. Şimdi ki filminin ismi ise "Yahşi Doğu" olacak.

Film yaza doğru çekimlere başlayacak ve filmde yer alacak ünlü isimler ise Zafer Algöz, Ozan Güven ve Özkan Uğur olacak.

Filmin çekimleri ise ya Çin de olacak ya da bir önce ki filmde olduğu gibi plato kullanılacak.

Sonra yahşi güneybatı güneydoğu kuzey güneye kadar yolu var :))

Yahşi Batı yı pek beğenmemiştim ama A.R.O.G Süperdi:D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzerinde uzun zamandır çalışıyorum dediği film bu muydu acaba? (b)

"Yahşi Batı" güzeldi ama hani abartıldığı kadar değil, umarım bu daha güzel olur.Kadroda yeni isimler ile birlikte Demet Evgar'ı da görürüz İnş. :)

Yahşi Batı’nın sonunda Çince “Yahşi Doğu” yazıyormuş filmin devamının geleceği belliymiş.:)

Yahşi Batı'nın sonunda belliydi zaten Çin'de bir film çekeceği. Bekliyorum filmi merakla ama isim olmamış. :(

Yine çok komik bir işin çıkacağını sanmıyorum. :)

GORA'yı sevmemiştim AROG'u sevmiştim.
Yahşi Batı'yı sevmemiştim Yahşi Doğu'yu... ?

Tabii bunları çok eskiden ve tvden izlemiştim o nedenle belki şimdi izlesem çok farklı durumlar oluşabilir. :D

Sevilen komedyen Cem Yılmaz yepyeni filmiyle dönüş yapacak. Bilindiği üzere bundan bir önceki filmi ise "Yahşi Batı" idi. Şimdi ki filminin ismi ise "Yahşi Doğu" olacak.

Film yaza doğru çekimlere başlayacak ve filmde yer alacak ünlü isimler ise Zafer Algöz, Ozan Güven ve Özkan Uğur olacak.

Filmin çekimleri ise ya Çin de olacak ya da bir önce ki filmde olduğu gibi plato kullanılacak.

isim sıkıntısımı çekiyorlarmış başka isim yokmuymuş?

gençler sakin olun daha filmle ilgili hiçbişey yok ortada neyine hayal kırıklığına uğruyonuz yav yorumlar çok saçma geldi bana nedense biri yazmış arkasından hepsi tekrarlamış
isimde ne var film önemli komikse komiktir değilse o zaman hayal kırıklığına uğrarsınız
ben zaten izlemem cem yılmazı beğenmiyorum gülmüyorum bedeva götürseler gene izlemem hiçbi filmini de izlemedim bunu da izlemem :D

gençler sakin olun daha filmle ilgili hiçbişey yok ortada neyine hayal kırıklığına uğruyonuz yav yorumlar çok saçma geldi bana nedense biri yazmış arkasından hepsi tekrarlamış
isimde ne var film önemli komikse komiktir değilse o zaman hayal kırıklığına uğrarsınız
ben zaten izlemem cem yılmazı beğenmiyorum gülmüyorum bedeva götürseler gene izlemem hiçbi filmini de izlemedim bunu da izlemem :D
Aga Cem Yılmaz bence Türkiye'nin 1 numaralı komedyeni böyle Şahan Gökbakar ya da Ata Demirel gibi kendini tekrar etmesi üzücü ve şaşırtıcı geldi. :)