- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Sen zaten hiç değilsin o yüzden kendine bu yakıştırmayı yapmanı anlamlandıramadım.Ozaman ben de saftirik değilim @serhatt ın konusuna göre yazdım![]()
Detaycılığım gerileyince iyice moralmen çöktümTabi değilsin, neden kendini öyle sandın![]()
İyi be, uğraşıyorsan uğraş.İşim rast gitmez![]()
Sen zaten hiç değilsin o yüzden kendine bu yakıştırmayı yapmanı anlamlandıramadım.![]()
![]()
Cevabım alıntıdaDetaycılığım gerileyince iyice moralmen çöktümgaliba ondan öyle dedim
![]()
Geri gelsin eski Zeynep yeter artıkDetaycılığım gerileyince iyice moralmen çöktümgaliba ondan öyle dedim
![]()
Sorma. Profile bir ara kursun döktürteceğimGeri gelsin eski Zeynep yeter artık![]()
Aaa çok iyi fikir hemen yaptır ayolSorma. Profile bir ara kursun döktürteceğimbelki ile yarar
![]()
Yarın yaparım ya da gece. Bugün @dreamy için avatar ayarlayıp yarın eski düzenime gireceğim inşallahAaa çok iyi fikir hemen yaptır ayol![]()
Onun avatarındaki kızı avatarıma ayarlayacağım. Sözüm var@dreamy e neden avatar ayarlıyon .ss
Ne sözü be ne işi var @dreamy nin ecünnüsünün avatarındaOnun avatarındaki kızı avatarıma ayarlayacağım. Sözüm var![]()
O bile çok ona🤫 2 saat tutar sonra fırlatırım![]()
Yok yaptım artık. Yarına özüme döneceğimBugün gerek yok yarın oyun varken yapsan daha iyi olur.
Seni ilgilendirmez.![]()