- Reaksiyon puanı
- 67,670
- Puanı
- 1,060
Sen zaten hiç değilsin o yüzden kendine bu yakıştırmayı yapmanı anlamlandıramadım.Ozaman ben de saftirik değilim @serhatt ın konusuna göre yazdım
Detaycılığım gerileyince iyice moralmen çöktüm galiba ondan öyle dedimTabi değilsin, neden kendini öyle sandın
İyi be, uğraşıyorsan uğraş.İşim rast gitmez
Sen zaten hiç değilsin o yüzden kendine bu yakıştırmayı yapmanı anlamlandıramadım.
Cevabım alıntıdaDetaycılığım gerileyince iyice moralmen çöktüm galiba ondan öyle dedim
Geri gelsin eski Zeynep yeter artıkDetaycılığım gerileyince iyice moralmen çöktüm galiba ondan öyle dedim
Sorma. Profile bir ara kursun döktürteceğim belki ile yararGeri gelsin eski Zeynep yeter artık
Aaa çok iyi fikir hemen yaptır ayolSorma. Profile bir ara kursun döktürteceğim belki ile yarar
Yarın yaparım ya da gece. Bugün @dreamy için avatar ayarlayıp yarın eski düzenime gireceğim inşallahAaa çok iyi fikir hemen yaptır ayol
Onun avatarındaki kızı avatarıma ayarlayacağım. Sözüm var@dreamy e neden avatar ayarlıyon .ss
Ne sözü be ne işi var @dreamy nin ecünnüsünün avatarındaOnun avatarındaki kızı avatarıma ayarlayacağım. Sözüm var
🤫 2 saat tutar sonra fırlatırımNe sözü be ne işi var @dreamy nin ecünnüsünün avatarında
O bile çok ona🤫 2 saat tutar sonra fırlatırım
Yok yaptım artık. Yarına özüme döneceğimBugün gerek yok yarın oyun varken yapsan daha iyi olur.
Seni ilgilendirmez.