Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 şubat 2004'te geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden anadolu rock'un efsanelerinden cem karaca'yı ölüm yıldönümünde saygı sevgi özlem ve rahmetle anıyoruz
Mekanı cennet olsun büyük ustanın. Çok sevdiğim parçaları var, özellikle bir ölü adamın kaleminden yazılma Resimdeki Gözyaşları artık bir ölü adam olan Cem Karaca'dan sanki günümüze kalmış bir haykırış gibi. Keşke yaşasaydın da görseydin...
Bir gün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli ararsın
Bak o zaman resmime
Gör akan o yaşları
Benden sana son kalan
Bir küçük resim şimdi
Cevap veremez ama
Ağlar yalnızlığına
Ve işte arda kalan
Bir avuç anı şimdi
Koyupta bir başıma
Bırakıp gittin beni
Bir gün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli ararsın
Bak o zaman resmime
Sen yalnız değilsin
Biliyorum nerdesin
Bu üzerdi beni
Yaşasaydım ve görseydim
Klip çekimlerine hazırlanırken vefat ediyor , Klipte boş mikrofon Mahsunun yanında duruyor Cem Karaca sankı oradaymış gibi düet yapıyorlar. Sözlerde bu acı kayıbı çok iyi anlatıyor Hayat gerçekten çok garip
Hayat devam ediyor bak
En güzel şey mutlu olmak
Gideceğiz çırılçıplak
Hayat ne garip of
Hayat çok garip
Yalan olur bir gün yalan
Yaşadığın aşkın sevdan
Yaradandır baki kalan
Hayat ne garip of
Hayat çok garip
Türkiye'de rock kültürü geliştiyse, Anadolu rock ile yaptığı işlerle kuşkusuz Cem Karaca mimarı olmuştur.
Sesteki o muazzamlık, sese o kadar iyi yayılıyordu ki, anlatmaya gerek bile yok. Tok bir ses, sesin muazzam kullanılışı ve o ustalık, işte onun adı Cem Karaca.
Cem Karaca, bu tarihte bundan 14 yıl önce aramızdan ayrıldı ya, işte Türkiye'ye bıraktığı muazzam şarkılarıyla, muazzam yorumlarıyla dinlenmeye devam edecek. Saygıyla ve rahmetle!
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.