Cem Karaca'yı Özlem Ve Rahmetle Anıyoruz

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,961
Puanı
280
8 şubat 2004'te geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden anadolu rock'un efsanelerinden cem karaca'yı ölüm yıldönümünde saygı sevgi özlem ve rahmetle anıyoruz

Mekanı cennet olsun büyük ustanın. Çok sevdiğim parçaları var, özellikle bir ölü adamın kaleminden yazılma Resimdeki Gözyaşları artık bir ölü adam olan Cem Karaca'dan sanki günümüze kalmış bir haykırış gibi. Keşke yaşasaydın da görseydin...

Bir gün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli ararsın
Bak o zaman resmime

Gör akan o yaşları

Benden sana son kalan
Bir küçük resim şimdi
Cevap veremez ama
Ağlar yalnızlığına

Ve işte arda kalan
Bir avuç anı şimdi
Koyupta bir başıma
Bırakıp gittin beni

Bir gün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli ararsın
Bak o zaman resmime

Sen yalnız değilsin
Biliyorum nerdesin
Bu üzerdi beni
Yaşasaydım ve görseydim

Klip çekimlerine hazırlanırken vefat ediyor , Klipte boş mikrofon Mahsunun yanında duruyor Cem Karaca sankı oradaymış gibi düet yapıyorlar. Sözlerde bu acı kayıbı çok iyi anlatıyor Hayat gerçekten çok garip :( :( :(

Hayat devam ediyor bak
En güzel şey mutlu olmak
Gideceğiz çırılçıplak
Hayat ne garip of
Hayat çok garip

Yalan olur bir gün yalan
Yaşadığın aşkın sevdan
Yaradandır baki kalan
Hayat ne garip of
Hayat çok garip

Son düzenleme:
Türkiye'de rock kültürü geliştiyse, Anadolu rock ile yaptığı işlerle kuşkusuz Cem Karaca mimarı olmuştur.

Sesteki o muazzamlık, sese o kadar iyi yayılıyordu ki, anlatmaya gerek bile yok. Tok bir ses, sesin muazzam kullanılışı ve o ustalık, işte onun adı Cem Karaca.

Cem Karaca, bu tarihte bundan 14 yıl önce aramızdan ayrıldı ya, işte Türkiye'ye bıraktığı muazzam şarkılarıyla, muazzam yorumlarıyla dinlenmeye devam edecek. Saygıyla ve rahmetle!