Cem Davran İzmir Çetesi' ne katıldı

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
138
Cem Davran 14. bölüm itibariyle İzmir Çetesi' ne katılıyor.

Kendi duyurusu:
Son günlerde sıkça sorulmaya ve duyulmaya başladığı için, en doğru bilgiyi tüm dostlarla paylaşma zamanıdır. Epeyce bir süredir mola verdiğim televizyon serüvenime İzmir Çetesi isimli diziyle devam ediyorum. Hayatımda ilk defa devam etmekte olan bir hikayeye yoldaşlık edeceğim. Çok sevdiğim bir ekibin, beğendiğim işiydi İzmir Çetesi. Kadere bakın ki sempatik öykü beni çağırdı ve ben de geliyorum dedim. Kalemine çok güvendiğim bir yazar ekibiyle, kadim dostum Pastel Film’in heyecanına ortak olup yola çıkıyorum. İnce ayar bir karakterle el emeği göz nuru, o dört köşe kutuda huzurunuzda olacağım. Tanrı utandırmasın, tüm dostlara saygıyla, sevgiyle duyurulur………….

"Cem Davran" Not Defteri

Son düzenleme:
Cem Davran'ın diziye olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum. :) Zaten İzmir Çetesi'nin güzel oyuncuları var. Bunlara bir güzeli daha eklenecek. :) Hayırlı olsun diyorum. :) İnşallah reytinglere olumlu katkı sağlar. :)

Cem Davran'ı uzun bir süre sonra izleyeceğim için sevindim ama keşke biraz daha bekleyip bir dizinin başrolü olsaymış :) Çünkü İzmir Çetesi'ne kurtarıcı olabileceğini düşünmüyorum açıkçası...

Cem Davran'ı uzun bir süre sonra izleyeceğim için sevindim ama keşke biraz daha bekleyip bir dizinin başrolü olsaymış :) Çünkü İzmir Çetesi'ne kurtarıcı olabileceğini düşünmüyorum açıkçası...

Diziye kurtarıcı aranmıyor zaten. :) Dizide oyuncu değişiklikleri yaşanıyor, Cem Davran' da bu kapsamda geldi. Kadir İnanır' ın kızını oynayan Oya Unustası diziden çıktı mesela, dizide Belçika' ya gitti bursla, 1 sene gelmeyecek. Cem Davran' ı bende uzun bir süre sonra izleyeceğim için sevindim. Keşke rolü hakkında biraz bir şeyler söyleseymiş. Yakında yeni kadın karakterde girebilir diye düşünüyorum, Selami' yle aşk yaşayacak.

Diziye kurtarıcı aranmıyor zaten. :) Dizide oyuncu değişiklikleri yaşanıyor, Cem Davran' da bu kapsamda geldi. Kadir İnanır' ın kızını oynayan Oya Unustası diziden çıktı mesela, dizide Belçika' ya gitti bursla, 1 sene gelmeyecek. Cem Davran' ı bende uzun bir süre sonra izleyeceğim için sevindim. Keşke rolü hakkında biraz bir şeyler söyleseymiş. Yakında yeni kadın karakterde girebilir diye düşünüyorum, Selami' yle aşk yaşayacak.
Merve Sevi var Selami'ye :)

Duru'nun çıktığını bilmiyordum. Bence iyi olmuş. İyi bir oyuncu değil bence :)

Ama dizide olaylar aşırı hızlı gelişiyor, değişim çok fazla. Dizi, adeta kendi sonunu hazırlıyor...

Merve Sevi var Selami'ye :)

Duru'nun çıktığını bilmiyordum. Bence iyi olmuş. İyi bir oyuncu değil bence :)

Ama dizide olaylar aşırı hızlı gelişiyor, değişim çok fazla. Dizi, adeta kendi sonunu hazırlıyor...

Kumsal (M. Sevi) Selami' den hiç hoşlanmadı, hatta ayı gibi adam filan dedi. :D Kumsal Ateş' i beğeniyormuş, geçen bölüm övdü de övdü. Dizi 4. bölümden beri çok hızlı ilerliyor, yaz rehavetine girip tempoyu düşürseler iyi olur, bazı konularda hiç ilerlemiyor. Katya ile Cemal' in düğünü havada kaldı, tarih bile almışlardı. :) Oya Unustası daha 21 yaşında ve ilk dizisi bu. Kadir İnanır ve diğer oyuncular ise profesyonel olmuşlar artık, bence yine de çok fazla sırıtmadı diğer oyuncuların yanında.

Cem Davran'ı tekrar ekranlarda görmek benim için iyi olacak çok başarılı bir oyuncu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919