Cem Avnayim Beni Böyle Sev'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O Ses reklama girince izlerim biraz işlerim de var. Yolla sen. :)

Bu video öncesinden Ömer'in annesi Ayşem'in Ömer'e göre olmadığını falan söylüyor ve küçümsüyor Ayşem'i. Özellikle zaten 2:13'den itibaren izle Ayşem'in isyan etmesini gör. Çok tatlı ve masum.

Bu videoyu bana @Yakamoz-Asi sunmuştu sağolsun. :)

Geçen sezon bu diziyi devamlı takip ediyordum ama sonlara doğru baya sıktı senaryo çok zayıf ilerliyordu :T: bu sezonda da denk geldikce göz atıyorum :) bu oyuncunun da diziye pek bir katkısı olmaz

Bu video öncesinden Ömer'in annesi Ayşem'in Ömer'e göre olmadığını falan söylüyor ve küçümsüyor Ayşem'i. Özellikle zaten 2:13'den itibaren izle Ayşem'in isyan etmesini gör. Çok tatlı ve masum.

Bu videoyu bana @Yakamoz-Asi sunmuştu sağolsun. :)
Hepsini izledim şimdi. :) Zeynep Çamcı ne tatlı bağırıyor öyle ya. <3 Süper bir performanstı. :) Ayrıca Alper Saldıran'la güzel bir çift olmuşlar. Fazla kaçırmasam izleyebilirdim belki. :)

Hepsini izledim şimdi. :) Zeynep Çamcı ne tatlı bağırıyor öyle ya. <3 Süper bir performanstı. :) Ayrıca Alper Saldıran'la güzel bir çift olmuşlar. Fazla kaçırmasam izleyebilirdim belki. :)
Ayşem candır kandır. Çok sempatik. Hele bir de Reyo var ki onu hiç görme. Dünkü bölümde ayşem ve reyhan ağlıyor, reyhan diyor ki al al selpak al 4 tanesini 1 liraya aldım daha ben de 3 tane var diyor. :D Koptum orada. Ağlarken güldürüyorlar. :)

Ayşem candır kandır. Çok sempatik. Hele bir de Reyo var ki onu hiç görme. Dünkü bölümde ayşem ve reyhan ağlıyor, reyhan diyor ki al al selpak al 4 tanesini 1 liraya aldım daha ben de 3 tane var diyor. :D Koptum orada. Ağlarken güldürüyorlar. :)
:D Komikmiş gerçekten. :F Ayşem harbi çok tatlıymış ya. Sıcak bir dizi anladığım kadarıyla. :)

Aynen çok komikti. :D Çok sıcak samimi bir dizi. Bir diziden daha çok gündelik yaşamda hissediyorum kendimi. :)

:D Şimdilik gerek kalmadı. Bir gün herkes BBS izleyecek Enver. :D
Ne mutlu sana. :D Pazartesi sendromuna bire bir o zaman bu dizi senin. :) Ben boks da yapıyorum bu arada Deniz. :F

Aynen seni döverimde dayak yemekten korkuyorum. :D Şaka bir yana kavga kötü şey gençler özellikle önerimdir. :)
Aynen. :) Zaten büyüyünce kavganın saçma bir şey olduğunu anlıyorsun. Zaten üniversitede falan kavga durumları olmuyor ama ortaokul ve lisede kavga ettiğimiz olmuştur. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy