O Ses reklama girince izlerim biraz işlerim de var. Yolla sen.Küçük beğendiğim bir yeri sana yollasam izler misin şuan hemen .![]()
O Ses reklama girince izlerim biraz işlerim de var. Yolla sen.Küçük beğendiğim bir yeri sana yollasam izler misin şuan hemen .![]()
O Ses reklama girince izlerim biraz işlerim de var. Yolla sen.![]()
Şuan senaryo çok iyiGeçen sezon bu diziyi devamlı takip ediyordum ama sonlara doğru baya sıktı senaryo çok zayıf ilerliyordubu sezonda da denk geldikce göz atıyorum
bu oyuncunun da diziye pek bir katkısı olmaz
Pazartesim boş yeniden döne bilirim diziye 😉Şuan senaryo çok iyi![]()
Dön dön şuan ki kadro çok daha iyi durumda. Reyo çok koparıyor beni.Pazartesim boş yeniden döne bilirim diziye 😉
Hepsini izledim şimdi.
Bu video öncesinden Ömer'in annesi Ayşem'in Ömer'e göre olmadığını falan söylüyor ve küçümsüyor Ayşem'i. Özellikle zaten 2:13'den itibaren izle Ayşem'in isyan etmesini gör. Çok tatlı ve masum.
Bu videoyu bana @Yakamoz-Asi sunmuştu sağolsun.![]()
Ayşem candır kandır. Çok sempatik. Hele bir de Reyo var ki onu hiç görme. Dünkü bölümde ayşem ve reyhan ağlıyor, reyhan diyor ki al al selpak al 4 tanesini 1 liraya aldım daha ben de 3 tane var diyor.Hepsini izledim şimdi.Zeynep Çamcı ne tatlı bağırıyor öyle ya. <3 Süper bir performanstı.
Ayrıca Alper Saldıran'la güzel bir çift olmuşlar. Fazla kaçırmasam izleyebilirdim belki.
![]()
Ayşem candır kandır. Çok sempatik. Hele bir de Reyo var ki onu hiç görme. Dünkü bölümde ayşem ve reyhan ağlıyor, reyhan diyor ki al al selpak al 4 tanesini 1 liraya aldım daha ben de 3 tane var diyor.Koptum orada. Ağlarken güldürüyorlar.
![]()
Aynen çok komikti.Komikmiş gerçekten.
Ayşem harbi çok tatlıymış ya. Sıcak bir dizi anladığım kadarıyla.
![]()
@denizz19 dövmek lazımsa arkadayım![]()
EvetAynen çok komikti.Çok sıcak samimi bir dizi. Bir diziden daha çok gündelik yaşamda hissediyorum kendimi.
Şimdilik gerek kalmadı. Bir gün herkes BBS izleyecek Enver.
![]()
Ne mutlu sana.Aynen çok komikti.Çok sıcak samimi bir dizi. Bir diziden daha çok gündelik yaşamda hissediyorum kendimi.
Şimdilik gerek kalmadı. Bir gün herkes BBS izleyecek Enver.
![]()
Ne mutlu sana.Pazartesi sendromuna bire bir o zaman bu dizi senin.
Ben boks da yapıyorum bu arada Deniz.
![]()
Teker teker gelin.Hadi ya Enver'i devreye sokalım hemen
![]()
Aynen seni döverimde dayak yemekten korkuyorum.Teker teker gelin.Ama kavgaya gerek yok tabii. Diziye arada göz atarız sorun çözülür.
![]()
Aynen.Aynen seni döverimde dayak yemekten korkuyorum.Şaka bir yana kavga kötü şey gençler özellikle önerimdir.
![]()
Aynen.Zaten büyüyünce kavganın saçma bir şey olduğunu anlıyorsun. Zaten üniversitede falan kavga durumları olmuyor ama ortaokul ve lisede kavga ettiğimiz olmuştur.
![]()
İzlemiyom zorla mı?La senmi izlemiyon la izle diziyi hemen
![]()
![]()
![]()