Oha basroldeki kizla sevgili degilmiydi o nasil gaymis 😱somerhalder de gaymış galiba damon yanı çok sansısız gerçekten 😱😱😱
Oha basroldeki kizla sevgili degilmiydi o nasil gaymis 😱somerhalder de gaymış galiba damon yanı çok sansısız gerçekten 😱😱😱
heryerde öyle ayzıyor vlla itirafta etmişmi ne ama en çekici erkek seçilmişti çok yakısıklı bir adam maşallah 🙂🙂Oha basroldeki kizla sevgili degilmiydi o nasil gaymis 😱
somerhalder mı 😛 haydaaaa kimi sevsem gay çıkıyo @cookiessomerhalder de gaymış galiba damon yanı çok sansısız gerçekten 😱😱😱
Aa butun yakisiklilar gay cikiyor yandin loheryerde öyle ayzıyor vlla itirafta etmişmi ne ama en çekici erkek seçilmişti çok yakısıklı bir adam maşallah 🙂🙂
Aynensomerhalder mı 😛 haydaaaa kimi sevsem gay çıkıyo @cookies
haydaaaa 😛 hayırlısı zakkumuda seviyordum o da gay çıkmıştıAa butun yakisiklilar gay cikiyor yandin lo
Aynen
Zakkumdami gay 😱 kivancta gay ciksinda tam olsun bare 😱haydaaaa 😛 hayırlısı zakkumuda seviyordum o da gay çıkmıştı
zakkumda gay hatta cem adrianın sevgilisiymiş duymadın mı? 😱Zakkumdami gay 😱 kivancta gay ciksinda tam olsun bare 😱
Oha 😱 okadar ayrin tili arastirmadim 5 dklik arastirmaydi az onceki arastirmazakkumda gay hatta cem adrianın sevgilisiymiş duymadın mı? 😱
ayoll hiç sorma aynı şeyi yaşıyorum vlla nerde yakışıklı bir erkek var öyle çıkıyor malesefsomerhalder mı 😛 haydaaaa kimi sevsem gay çıkıyo @cookies
öleymiş öle yazıyor heryerde 😛Oha 😱 okadar ayrin tili arastirmadim 5 dklik arastirmaydi az onceki arastirma
hahhha sorun bizde benceayoll hiç sorma aynı şeyi yaşıyorum vlla nerde yakışıklı bir erkek var öyle çıkıyor malesef
Aynen yahuayoll hiç sorma aynı şeyi yaşıyorum vlla nerde yakışıklı bir erkek var öyle çıkıyor malesef
allahtan jensen ackleste öyle bişey yok 1.sıramda yer alıyoröleymiş öle yazıyor heryerde 😛
hahhha sorun bizde bence
Aynen 3 aydır burdayım benboşver @Çiğdem sana parlak mı yok D: her taraf parlak
sen benden ssonra geldin herhalde yeni görüyorum seni
bilemiyorum kimi dinlediysem gay çıkıyor ondan kimseyi dinlememeye kaaraar verdim
belli olmaz belkide oda öledirallahtan jensen ackleste öyle bişey yok 1.sıramda yer alıyor
anladımmmAynen 3 aydır burdayım ben
Hadiseyi dinle halis mulis kadindir kendisi @hayret bi şeybilemiyorum kimi dinlediysem gay çıkıyor ondan kimseyi dinlememeye kaaraar verdim
belli olmaz belkide oda öledir
anladımmm
Bu arada bundan sonra konu accaksan en cok sevdiginiz sarkisi nedir diye ac bn hadisenin konusunu oyle actimseverim hadiseyi
tamam anladım.... uzun zamandır girmedimm.. unutmuşum bazı şeyleriiBu arada bundan sonra konu accaksan en cok sevdiginiz sarkisi nedir diye ac bn hadisenin konusunu oyle actim