Oha basroldeki kizla sevgili degilmiydi o nasil gaymis 😱somerhalder de gaymış galiba damon yanı çok sansısız gerçekten 😱😱😱
Oha basroldeki kizla sevgili degilmiydi o nasil gaymis 😱somerhalder de gaymış galiba damon yanı çok sansısız gerçekten 😱😱😱
heryerde öyle ayzıyor vlla itirafta etmişmi ne ama en çekici erkek seçilmişti çok yakısıklı bir adam maşallah 🙂🙂Oha basroldeki kizla sevgili degilmiydi o nasil gaymis 😱
somerhalder mı 😛 haydaaaa kimi sevsem gay çıkıyo @cookiessomerhalder de gaymış galiba damon yanı çok sansısız gerçekten 😱😱😱
Aa butun yakisiklilar gay cikiyor yandin loheryerde öyle ayzıyor vlla itirafta etmişmi ne ama en çekici erkek seçilmişti çok yakısıklı bir adam maşallah 🙂🙂
Aynensomerhalder mı 😛 haydaaaa kimi sevsem gay çıkıyo @cookies
haydaaaa 😛 hayırlısıAa butun yakisiklilar gay cikiyor yandin lo
Aynen![]()
Zakkumdami gay 😱 kivancta gay ciksinda tam olsun bare 😱haydaaaa 😛 hayırlısızakkumuda seviyordum o da gay çıkmıştı
![]()
zakkumda gay hatta cem adrianın sevgilisiymiş duymadın mı? 😱Zakkumdami gay 😱 kivancta gay ciksinda tam olsun bare 😱
Oha 😱 okadar ayrin tili arastirmadim 5 dklik arastirmaydi az onceki arastirmazakkumda gay hatta cem adrianın sevgilisiymiş duymadın mı? 😱
ayoll hiç sorma aynı şeyi yaşıyorum vlla nerde yakışıklı bir erkek var öyle çıkıyor malesefsomerhalder mı 😛 haydaaaa kimi sevsem gay çıkıyo @cookies
öleymiş öle yazıyor heryerde 😛Oha 😱 okadar ayrin tili arastirmadim 5 dklik arastirmaydi az onceki arastirma![]()
hahhhaayoll hiç sorma aynı şeyi yaşıyorum vlla nerde yakışıklı bir erkek var öyle çıkıyor malesef![]()
Aynen yahuayoll hiç sorma aynı şeyi yaşıyorum vlla nerde yakışıklı bir erkek var öyle çıkıyor malesef![]()
allahtan jensen ackleste öyle bişey yok 1.sıramda yer alıyoröleymiş öle yazıyor heryerde 😛
hahhhasorun bizde bence
![]()
Aynen 3 aydır burdayım benboşver @Çiğdem sana parlak mı yok D: her taraf parlak
sen benden ssonra geldin herhalde yeni görüyorum seni![]()
bilemiyorum
belli olmaz belkide oda öledirallahtan jensen ackleste öyle bişey yok 1.sıramda yer alıyor![]()
anladımmmAynen 3 aydır burdayım ben![]()
Hadiseyi dinle halis mulis kadindir kendisi @hayret bi şeybilemiyorumkimi dinlediysem gay çıkıyor ondan kimseyi dinlememeye kaaraar verdim
belli olmaz belkide oda öledir
anladımmm![]()
Bu arada bundan sonra konu accaksan en cok sevdiginiz sarkisi nedir diye ac bn hadisenin konusunu oyle actimseverim hadiseyi![]()
tamam anladım.... uzun zamandır girmedimm.. unutmuşum bazı şeyleriiBu arada bundan sonra konu accaksan en cok sevdiginiz sarkisi nedir diye ac bn hadisenin konusunu oyle actim