Celal ile Ceren IMDb'de Birinci Sıraya Yükseldi(!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nekadar çok izlenmesi okadar ölçü olur beğenilse iyi poan alıcaktı demekki çok kötüymüs cem yılmazın yanında bile geçemez :) atalay demirci bile talk show da sahani geçer

Burada bir saldırı var yoksa normalde alacağı puan bu olmazdı. :)

İnci'den korkacaksın isteseler bu filmi ilk 10'a sokarlardı. :D

sanki ne puanı alıyo ya imdb ymiş herkes kaasına göre oy kullanııyo bunları takmamak lazım

Şahan Gökbakar'ın filmlerine karşı sosyal medyanın ilgisi yok anladığım kadarıyla. Büyük izleyici kitlesine ulaşan Recep İvedik serisinin puanları çok düşük. Her ne kadar Recep İvedik serisi İMDb'de düşük olsa bile, iyi bir izleyiciye ulaştılar. Aynı şekilde Celal ile Ceren filmi de öyle. Bu da az da olsa filmin sevildiğini gösteriyor. Buna göre çok fazla İMDb'yi kaale almaya gerek yok. :)

takmaya bile gerek yok hatta bu konuyu bile açmaya gerke yoktu isteyen istediğine isteidği oyu atıyo ve yabancıların sistemi kimse takmasın bu tür şeyleri adam recep ivedikle rekor kırdı mı kırdı bu filmi de çok iyi gidiyo

İMDB 'ye bişeyler olmuş yabancı filmlerin eğer Türkiye'de gösterime girdiğiyse türkçe hangi isimle vizyondaysa o isimle görünüyor bende...Alakası yoktu ama yazdım :X

İMDB 'ye bişeyler olmuş yabancı filmlerin eğer Türkiye'de gösterime girdiğiyse türkçe hangi isimle vizyondaysa o isimle görünüyor bende...Alakası yoktu ama yazdım :X

Üyelik girişi yapıldığında normal gözüküyor bende ama üyeliksiz şimdi baktım tuhaf olmuş cidden. :)

şahanım ucuz numaraları önce twitterda sallıyor birine dalga geçiyor sonra onla reklam çeviriyor yada başka bişey oluyor. hep aynı taktikle mi reklam yahuu :)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy